Κλασσική Τράπουλα – Λόγια και πράξεις σε ίδια πορεία

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας, με το να περιμένετε κάποιο ερωτικό σινιάλο. Βάλτε τα όρια σας και μην κλείνετε την πόρτα σε φρέσκιες προτάσεις.

Ταύρος ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Πολλά αυτά ακόμη που δεν σας έχει διευκρινίσει το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας. Οι μέρες θα φέρουν επικοινωνίες και πολλές συναντήσεις.

 

Δίδυμοι ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Κάποια οικονομικά ζητήματα του, επιθυμεί να επιλύσει το συντροφικό σας έτερο, και σε δεύτερο τόνο να μπορέσει να σας μιλήσει για ένα πιο ισορροπημένο μέλλον.

 

Καρκίνος      ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ            

Όλα αυτά που έχετε μέσα στην καρδιά και το μυαλό σας, θα πρέπει επιτέλους να τα εξωτερικεύσετε στον άνθρωπο που έχετε στο στόχαστρο σας, χρόνια τώρα.

 

Λέων ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Μην μιλάτε και τόσο πολύ για το παρελθόν σας, σε άτομα που κινούνται στους κύκλους σας. Πιθανόν και ανάμεσα τους, να υπάρχει κάποιος που να σας θέλει αισθηματικά.

Παρθένος ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Θα χρειαστεί, εσείς οι ίδιοι να κάνετε κάποιο βήμα προς το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Μόνο έτσι θα σπάσει ο πάγος και τα συναισθήματα  θα έρθουν στην επιφάνεια.

 

Ζυγός ΕΞΙ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Οι μέρες είναι γεμάτες από επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά και μικρά δρομολόγια. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα πέσετε πάνω σε κάποιον παλιό σας ερωτικό γνώριμο.

 

Σκορπιός ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Μην είστε απόλυτοι, για μια επανασύνδεση. Πιθανόν και πολλά ακόμη ο πρώην σας, να μην έχει καταφέρει να τα διορθώσει…και έτσι πάλι να επιστρέψετε σε έναν χωρισμό!

 

Τοξότης ΕΝΝΕΑ ΚΑΡΟ

Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να σας μιλήσει πιο αναλυτικά για τα επόμενα του σχέδια. Όπως και να είναι τώρα τα πράματα, εσείς απλά ακούστε. 

 

Αιγόκερως ΤΡΙΑ ΣΠΑΘΙ

Οι περισσότεροι ελεύθεροι του ζωδίου σας, μέσα στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου ‘21, θα βρεθούν κάτω από μια νέα αισθηματική πολιορκία.

Υδροχόος ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μην μένετε σταματημένοι και άπραγοι, τώρα που έχετε χωρίσει. Ήδη γύρω σας, στα περιβάλλοντα σας υπάρχουν νέα πρόσωπα, που τα έχετε γοητεύσει.

 

Ιχθείς ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Δεν σας ενοχλεί καθόλου, που παραμένετε στο κλαμπ των αδέσμευτων. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα χρειαστεί να κάνετε και πολλά ταξίδια λόγω της εργασίας σας.