Ερωτικό Ωροσκόπιο – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 28/12/2020 – 03/01/2021

Ζωδιακές προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ :

Βάλτε από νωρίς τα όρια σας, σε κάθε επίπεδο και μην δίνετε σημασία σε αυτά που σας ζητούν οι άλλοι! Είναι και ο μοναδικός τρόπος για να μπορέσετε να γίνετε σεβαστοί και αξιοπρεπείς στα μάτια όλων.

ΤΑΥΡΟΣ :

Κάποιες καλές ειδήσεις, θα έρθουν από τον οικογενειακό σας κύκλο και σίγουρα θα σας κάνουν να ανακουφιστείτε. Επίσης ένα ερωτικό σας θέμα, που σας έχει ενοχλήσει πολύ, άμεσα θα λήξει υπέρ σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :

Κάποιες παραπάνω εξηγήσεις και θετικές καταστάσεις έρχονται από την μεριά του συντρόφου σας, που θα σας βοηθήσουν έτσι ώστε σαν ζευγάρι να έρθετε πιο κοντά και να ξεπεράσετε τις αγκυλώσεις σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ :

Υπάρχει ένα πολύ καλύτερο  κλίμα, αυτό το διάστημα μέσα στην σχέση σας και αυτό έχει ήδη φέρει και τον άνθρωπο που αγαπάτε σε μια πιο ισορροπημένη ψυχολογία.

 

ΛΕΩΝ :

Κάποιες αισθηματικές εκπλήξεις έρχονται στον δρόμο σας και σίγουρα εσείς που είστε ακόμη αδέσμευτοι μπορείτε να βρείτε μια καινούργια αγάπη. Φυσικά και στο παιχνίδι θα μπουν και οι επανασυνδέσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :

Μην δίνετε αφορμές στους τρίτους για να σας ταλαιπωρούν αλλά και να σχολιάζουν την προσωπική σας ζωή. Υπάρχουν θέματα που μόνο εσείς τελικά μπορείτε να λύσετε μόνιμα.

 

ΛΕΩΝ :

Επικοινωνιακά καλέσματα θα έχετε από το παρελθόν σας και μάλλον …θα έχουν και πολλές ειδήσεις που θα σας αναστατώσουν. Η συντριπτική πλειοψηφία του ζωδίου σας, θα λάβει πρόταση επανασύνδεσης.

 

ΖΥΓΟΣ :

Είναι απόλυτα δεδομένο στο μυαλό σας, ότι δεν θα δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε αυτούς που σας πρόδωσαν. Τώρα είναι και μια καλή εποχή, όπου μπορείτε να βρείτε και κάτι καλύτερο στα εργασιακά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :

Αφιερώστε χρόνο και προσοχή στους δικούς σας ανθρώπους. Μέχρι και το τέλος του μήνα αυτού πολλοί από το ζώδιο σας, θα έχουν καταφέρει να επανενωθούν με το ταίρι τους.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :

Μην δίνετε και τόση πολλή σημασία και χρόνο…σε πρόσωπα που παίζουν. Έχετε περάσει από τέτοια μονοπάτια στο παρελθόν, και τώρα ζητάτε μόνο ποιοτικές και σοβαρές καταστάσεις.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ :

Το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, έχει αρχίσει και πλησιάζει όλο και περισσότερο.  Σίγουρα μπορείτε να ξεκαθαρίσετε εύκολα πια, τις προθέσεις που έχει ο κάθε ένας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :

Τίποτα δεν μπορεί να αλλάξει …και τίποτα δεν θα γίνει, αν εσείς πρώτα δεν κάνετε κάποιες παραπάνω κινήσεις. Αυτό είναι και το μόνο που μπορεί να δώσει μια παραπάνω ώθηση… στην στατική σας σχέση.

 

ΙΧΘΕΙΣ :

Μην αφήνετε την δική σας καθημερινότητα, μόνο και μόνο για να ακολουθήσετε αυτά που θέλει το ταίρι σας. Είναι θέμα χρόνου για να χαθείτε μέσα σε αδιέξοδους δρόμους.