Κλασσική τράπουλα και οι αποδείξεις αγάπης θα φανερωθούν!

Προβλέψεις για το επόμενο 7ήμερο:

Κριός  ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Μην βάζετε στο μυαλό σας σενάρια και υποθέσεις που δεν ξέρετε την πλήρη αλήθεια τους. Αν έχετε κάποιες απορίες το καλύτερο θα ήταν να ρωτήσετε και να πάρετε τις απαντήσεις. Επίσης, μερικές θετικές συναντήσεις θα έχετε με το πρόσωπο που αγαπάτε.

Ταύρος ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν σας, θα πρέπει πια και οριστικά να τα αφήσετε να χαθούν από την καρδιά και τις σκέψεις σας. Χρειάζεται να κάνετε επόμενα βήματα και να δείτε ποια άλλα καλά πρόσωπα είναι γύρω σας και πως μπορείτε να …. συσχετιστείτε!

 

Δίδυμοι ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Τώρα που θα φύγουν από πάνω σας οι επιρροές του παρελθόντος, σίγουρα θα μπορέσετε και να δείτε πολύ πιο καθαρά και ώριμα, ποιους έχετε γύρω σας και ποιους θα πρέπει να κρατήσετε μακριά… και αγαπημένα!

 

Καρκίνος ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Πολλά τα συμβάντα που τρέχουν μέσα στην ζωή σας, αυτό το χρονικό διάστημα που θα σας κάνουν να ψάξετε για πρακτικές λύσεις. Στην  οικογένεια σας, κάποιες εκκρεμότητες σίγουρα θα λήξουν  υπέρ σας και κάποια χρήματα, σας πλησιάζουν.

 

Λέων  ΟΧΤΩ ΣΠΑΘΙ

Δεν χρειάζεται να είστε τόσο κάθετοι  σε καταστάσεις και άτομα, που ακόμη δεν έχετε καταλάβει τι θέλουν. Φέρτε στην επιφάνεια τον διπλωματικό σας χαρακτήρα και θα δείτε ότι το τοπίο … και οι προθέσεις θα ξεκαθαρίσουν.

Παρθένος ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Την βοήθεια του συντρόφου σας, θα την έχετε σίγουρα… και το καλό είναι ότι τώρα θα υπάρξουν καταστάσεις που μπορούν να σας φέρουν πιο κοντά ακόμη και σε μια πιο επίσημη δέσμευση. Οι ελεύθεροι του ζωδίου , θα καταφέρουν να επανασυνδεθούν.   

 

Ζυγός ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Αφήστε τον εαυτό σας ελεύθερο και θα δείτε ότι μπορείτε και να έρθετε πιο κοντά στο άτομο που αγαπάτε. Οι μέρες έχουν και άνοιγμα στα οικονομικά σας, που σίγουρα θα σας ενισχύσουν σε όλα αυτά … που θέλετε να κάνετε για την καριέρα σας.

 

Σκορπιός ΕΞΙ ΚΟΥΠΑ

Κάποιες πιο σοβαρές και μακροπρόθεσμες συζητήσεις, θα ήθελε αυτές τις ημέρες να ανοίξει το ταίρι σας και να σας ξεκαθαρίσει τι θέλει στο μέλλον ίσως και κάτω από πιο επίσημες δεσμεύσεις. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα έχετε μια πρόταση, που θα σας ξαφνιάσει ευχάριστα.

 

Τοξότης ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Μέσα στην οικογένεια σας, θα υπάρξουν κάποιες θετικές αλλαγές, ίσως και οικονομικού τύπου που θα σας βάλουν σε έναν πιο ποιοτικό τρόπο ζωής. Οι ελεύθεροι θα βρούν μια νέα αγάπη, στον κοινωνικό τους κύκλο… που σύντομα θα γίνει γάμος!

 

Αιγόκερως ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ

Οι ιστορίες έρωτα, από το παρελθόν σας αυτές τις ημέρες μάλλον θα σας ξαναψάξουν. Τώρα χρειάζεται και από την δική σας πλευρά, να είστε ψύχραιμοι και ώριμοι, έτσι ώστε να μην επαναλάβετε λάθη… που πια μόνο εσείς για αυτά θα είστε υπεύθυνοι.

 

Υδροχόος ΔΥΟ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Το ότι αισθάνεστε μόνοι, δεν είναι και ότι καλύτερο…! Εσείς που είστε μέσα σε σχέσεις έχει έρθει πια το πλήρωμα του χρόνου για να μπορέσετε να μιλήσετε και να δηλώσετε το τι θέλετε στο από εδώ και μετά. Οι οικονομικές σας αποδοχές, αυξάνονται.

 

Ιχθείς ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Μην αφήνετε κανέναν να σας μιλήσει για τα παλιά. Είναι ένα κεφάλαιο για εσάς που έχει κλείσει. Οι μέρες θα φέρουν και κάποιες νέες γνωριμίες, που μια εξ’ αυτών θα θελήσει να σας πλησιάσει και να σας κάνει προτάσεις που θα σας είναι ενδιαφέρουσες.