Ερωτική ΤΑΡΩ – Προβλέψεις Ιανουαρίου ’21

Οι επανασυνδέσεις είναι προ των πυλών…

ΚΡΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Δεν θα υπάρξουν προβλήματα μέσα στην σχέση σας, αν και εσείς πάρετε πιο γενναίες αποφάσεις. Το παρελθόν θα σας ψάξει εσάς τους χωρισμένους λίαν συντόμως.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Λόγια και ερωτικά συναισθήματα σε δύο αντίθετες πορείες… που σας έχουν κουράσει. Τώρα που θα βρεθείτε και από κοντά με τον άνθρωπο σας, θα καταφέρετε να ανακαλύψετε  λύσεις. 

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Οι συμπάθειες πια δεν κρύβονται και εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το εκφράσετε. Σίγουρα θα βρείτε θετική ανταπόκριση αλλά και προτάσεις που θα σας εκπλήξουν.

 

 ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Το να παρακολουθείτε όλα τα βήματα και τις επικοινωνίες του συντρόφου σας, μάλλον σας κάνει να χάνετε και το πραγματικό ερωτικό σας ενδιαφέρον!

 

ΛΕΩΝ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Μέσα σε όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας, εσείς έχετε το πρώτο λόγο. Εντός αυτής της εβδομάδας, θα καταφέρετε να βρείτε και μια πρακτική λύση σε ένα οικονομικό θέμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Οι όποιες αποφάσεις που θέλει να σας ανακοινώσει το συντροφικό σας ταίρι, θα σας βρουν απόλυτα σύμφωνους. Ξέρετε ότι είναι θέμα χρόνου εσείς οι δύο να κάνετε και τα επόμενα επίσημα βήματα.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Μην βάζετε όρια σε άτομα που ακόμη δεν τα ξέρετε καλά. Μπορεί και να  υπάρξουν παρεξηγήσεις από εκεί που δεν το περιμένετε. Αντί αυτού δώστε χρόνο σε όλους και όλα.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Αν δεν θέλετε να επιστρέψετε πίσω σε καταστάσεις που μόνο σας πίκραναν, απλά μην το κάνετε. Ίσως όμως μέσα στον τρέχοντα μήνα να έχετε κάποιες σχετικές ειδήσεις.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Το πρόγραμμα σας, είναι πολύ φορτωμένο και μάλλον έχετε χάσει τον προγραμματισμό σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Καιρός είναι να βρείτε την ισορροπία σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Οι εντάσεις που τρέχουν μέσα στην σχέση σας, συνδέονται με το οικονομικό σας τομέα, που έχει κάποια μικρή κάμψη. Τώρα θα πρέπει να κάνετε κάτι για αυτό.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Θα χρειαστεί να είστε πιο προσεχτικοί στα λόγια σας, καθώς υπάρχουν γύρω σας άτομα που σας ζηλεύουν και ίσως και να μεταφέρουν πληροφορίες, σε τρίτους.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Έχετε ακούσει πολλά ψέματα και αυτό πια σας ενοχλεί. Από τα μέσα του νέου μήνα και μετά, θα μπορέσετε να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε και πως θα συνεχίσετε.