Τσιγγάνικη κατάστρωση – Τα μοιραία ζευγάρια – σύντροφοι θα ξανασμίξουν

Ερωτικές προβλέψεις για τον Ιανουάριο:

Κριός  ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΛΟΓΟ

Ο χρόνος σας είναι περιορισμένος πια, και οι φίλοι σας έχουν παράπονα για την απουσία σας. Ίσως και κάποιος να έχετε και πιο τρυφερά συναισθήματα για εσάς…όπου και θα σας τα εξομολογηθεί.


Ταύρος ΟΙ 4 ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Μέσα στις πρώτες ημέρες του καινούργιου μήνα, θα έχετε πολλά να τακτοποιήσετε σε όλα τα κομμάτια της ζωής σας. Επίσης, καλοί φίλοι από το παρελθόν θα σας χτυπήσουν την πόρτα.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΚΕΡΜΑ

Ο σύντροφος σας είναι σε μια άκρως ανεβασμένη ψυχολογία, όπου και πλέον έχει την πυγμή για να σας μιλήσει για το κοινό σας μέλλον ίσως και μέσα από δέσμευση.

 

Καρκίνος ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ            

Με τόσα μέτωπα που έχετε ανοιχτά, το μόνο σίγουρο είναι ότι πρέπει να βάλετε μια ιεραρχία σε καταστάσεις και πρόσωπα. Οι έρωτες θα σας αναζητήσουν από το δεύτερο 15ήμερο του Ιανουαρίου.

 

Λέων ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Μην μένετε απραγείς όταν γύρω σας συμβαίνουν τόσα πολλά. Αν η σχέση σας έχει κάποια σκαμπανεβάσματα σίγουρα θα μπορέσετε να την ισορροπήσετε μέσα από την δυναμική σας. 

Παρθένος ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Είστε από τα πιο ευνοημένα γήινα ζώδια, όπου θα καταφέρετε να λήξετε πολλά ζητήματα από το παρελθόν σας, έτσι ώστε να κάνετε χώρο για το παρόν σας.

 

Ζυγός Ο ΔΡΟΜΟΣ

Οι πιθανότητες είναι με το μέρος σας, και το ξέρετε. Στα προσεχώς θα λάβετε προτάσεις για νέα εργασία – προαγωγή… ίσως και μια αισθηματική επανένωση.

 

Σκορπιός ΟΙ 2 ΑΝΤΡΕΣ

Πολύ μπερδεμένα σας τα λέει το άτομο που έχετε ερωτευτεί.  Θα χρειαστεί να κάνετε ένα βήμα πίσω και να αφήσετε την άλλη πλευρά, να δράσει οικειοθελώς.

 

Τοξότης Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Τις υποσχέσεις του τελικά θα τις κρατήσει, ο αγαπημένος σας και μέσα στο 1ο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα σας ανακοινώσει – αποκαλύψει τα σχέδια του για εσάς.

 

Αιγόκερως ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ο καινούργιος μήνας, θα χαρακτηριστεί… από νέες γνωριμίες- προξενεία και ενδιαφέροντα φλερτ. Εσείς που είστε ελεύθεροι, ανοίξτε τα μάτια σας.

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Τυχαίες συναντήσεις με  κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία, θα σας βάλουν τα διλήμματα για μια επανασύνδεση. Πριν από αυτό, μελετήστε τις τωρινές συνθήκες.

 

Ιχθείς Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Εσείς που είστε μόνιμα μπερδεμένοι, σε εργασία και κοινωνικές υποχρεώσεις, πιθανόν και να έχετε άθελα σας απομακρυνθεί από τον δεσμό σας.