Σμυρνέικη Χαρτομαντεία – Αυτές τις ημέρες κάποιοι θα επανενωθούν συναισθηματικά!

Για τις επόμενες -15 ημέρες:

Κριός : Η Κουκουβάγια

Όλα αυτά που θα σας προτείνει προσεχώς το συντροφικό σας έτερο, θα πρέπει να τα σκεφτείτε διεξοδικά και μέχρι να σας λυθούν όλες οι απορίες. Δεν είστε για επιπολαιότητες εσείς!

Ταύρος : Η αντρική Καρδιά

Τελικές αποφάσεις σκέφτεστε να πάρετε το επόμενο χρονικό διάστημα, έτσι ώστε κάποια πράματα μέσα στην οικογένεια ή την σχέση σας, να μπουν σε μια ιεραρχία.

Δίδυμοι : Τα 3 Σπαθιά

Από σήμερα και μέχρι να έρθει το ‘21, εσείς θα χρειαστεί να γίνεται και λίγο πιο κάθετοι και αυστηροί, σε υποθέσεις που συσχετίζονται οικονομικά και ερωτικά.

Καρκίνος : Η γυναικεία Φιγούρα

Πολλά τα μέτωπα που έχετε ανοίξει… και ο ελεύθερος χρόνος που σας απομένει για τον άνθρωπο σας, είναι τελικά ελάχιστος. Αυτό τώρα θα το λάβετε υπό την μορφή αιτιολογημένου παράπονου!

Λέων : Τα Σκαλοπάτια

Θα πρέπει να ελέγξετε περισσότερο την ζήλια και την όποια ανασφάλεια σας. Μάλλον κουβαλάτε ακόμη κάποια κατάλοιπα από το ερωτικό σας παρελθόν, που σας δημιουργούν ανασφάλειες.

Παρθένος : Η αντρική Φιγούρα

Ευτυχώς γύρω σας υπάρχουν άτομα, που θέλουν να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν, σε όλα αυτά που θα κάνετε. Για τους ελεύθερους θα προκύψουν ιδιαίτερες ερωτοφιλίες.

Ζυγός : Το Ζευγάρι

Καλό θα ήταν απλά να ξεχάσετε και να ξεπεράσετε, όλα αυτά τα τελευταία γεγονότα, που έχουν προκύψει μέσα στον δεσμό σας. Ο άνθρωπος σας, θέλει να κάνετε μια νέα αρχή.

Σκορπιός : Ο Θησαυρός

Είστε από τα πιο ευνοημένα ζώδια, που θα μπορέσετε να μιλήσετε και να αποφασίσετε για ένα πιο δεσμευτικό μέλλον. Σίγουρα και τα οικονομικά σας σε όλο αυτό θα σας υποστηρίξουν.

Τοξότης : Οι ροζ Κρίνοι

Μην χάνετε την ενέργεια και τον χρόνο σας, με άτομα που θέλουν απλά να γεμίσουν την άδεια καθημερινότητα τους. Οι εν σχέση, θα χρειαστεί να βγούν από την ρουτίνα τους.

Αιγόκερως : Το Φεγγάρι

Μέσα στο μυαλό και την καρδιά σας, υπάρχουν ακόμη εικόνες από το παρελθόν σας. Από το δεύτερο 15ήμερο του Ιανουαρίου, ίσως και να έχετε κάποια νέα για επανασύνδεση.

Υδροχόος :  Ο Κόσμος

Κάποιος που έχετε καιρό να δείτε και να του μιλήσετε, έχει μέσα στις άμεσες του προθέσεις, να σας αναζητήσει. Όλος ο υπόλοιπος Δεκέμβριος, θα φέρει απρόσμενες επανενώσεις. 

Ιχθείς :  Το Πλοίο

Για εσάς, θα προκύψουν νέες σχέσεις και ποιοτικά ζευγαρώματα! Είστε σε μια φάση της ζωής σας, που ξέρετε και θέλετε. Επίσης, στην εργασία σας…μην καταπιαστείτε με ανταγωνισμούς.