Ωροσκόπιο – Το πρώτο Σαββατοκύριακο του ’21 θα ενώσει τους χωρισμένους συντρόφους

Για όλους και όλα:

 

ΚΡΙΟΣ

Δεν σας συγκινεί τίποτα εσάς. Τώρα που είστε και ελεύθεροι οι περισσότεροι το μόνο που μπορείτε να κάνετε είναι να εστιάσετε μόνο σε άτομα που πληρούν τις δικές σας προδιαγραφές.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι επαγγελματικές επαφές που έχετε το τελευταίο χρονικό διάστημα με κάποιον συνεργάτης σας, έχουν αρχίσει και παίρνουν έναν πιο ρομαντικό χαρακτήρα… και όχι μόνο!

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είστε από τους πιο ευνοημένους, όπου και σχετικά εύκολα θα καταφέρετε να δείτε ποιος από όλους αυτούς που υπάρχουν στον μικρόκοσμο σας, είναι αληθινός και ποιος απλά θέλει ΄άλλα΄ από εσάς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μιλήστε πιο ανοιχτά και ειλικρινά στον άνθρωπο που έχετε ερωτευτεί και το μόνο σίγουρο, είναι ότι θα τραβήξετε την προσοχή του. Επίσης, μην χάνεστε από τους καλούς σας φίλους.

 

ΛΕΩΝ

Οι όποιες αποφάσεις που έχει πάρει ο άνθρωπος σας, σίγουρα θα σας εντυπωσιάσουν. Από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα έχουν αυτό το διάστημα επανασυνδέσεις και νέους έρωτες.


ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Μέσα στους κοινωνικούς και φιλικούς σας κύκλους, υπάρχει ένα άτομο που καιρό τώρα κάνει ότι μπορεί για να τραβήξει την ερωτική σας προσοχή, όμως έχει και αυτό τις δικές του τρίτες δεσμεύσεις.

 

ΖΥΓΟΣ

Σίγουρα είστε απόλυτα γοητευμένοι, από όλα αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ερωτική σας σχέση, και ίσως και το μυαλό σας να έχει αρχίσει να πετάει… ακόμη και στον γάμο!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η καρδιά σας είναι πικραμένη για ακόμη μια φορά.  Αυτό είναι και κάτι που το έχετε δημιουργήσει και εσείς από την μεριά σας, και με τόσες ευκαιρίες που έχετε δώσει, σε αυτούς που σας πληγώνουν!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ότι είστε μόνοι σας, αυτό το χρονικό διάστημα… είναι μόνο καλό καθώς θα δώσετε και το σήμα σε κάποιους που καιρό τώρα σας θέλουν, να κάνουν και τα επόμενα επικοινωνιακά τους βήματα.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ο σύντροφος σας και η οικογένεια του – ο κύκλος του, θέλουν να σας γνωρίσουν πολύ περισσότερο. Μάλλον είστε και από αυτούς, που μέσα στο επόμενο 2μηνο θα λάβετε προτάσεις γάμου ή μιας πρώτης συγκατοίκησης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Μην λαμβάνετε όλα αυτά που σας λένε οι τρίτοι, για το πρόσωπο που σας αφορά τόσο κατάκαρδα. Μπορεί να υπάρχει σε όλο αυτό και μια παραπάνω δόση υπερβολής και ζήλιας.

 

ΙΧΘΕΙΣ

Θα λάβετε μια επίσκεψη από κάποιον παλιό σας γνώριμο. Πιθανόν και τώρα οι καταστάσεις στην ζωή του να έχουν αλλάξει, και εσείς οι αντίθετοι λοιπόν χαρακτήρες, να μπορέσετε να είστε μαζί σε σχέση.