Χαρτομαντεία LENORMAND – Οι καρμικές αγάπες θα φανερωθούν

Προβλέψεις για τον μήνα Ιανουάριο:

ΚΡΙΟΣ : Η ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Εκπλήξεις πλησιάζουν στον δρόμο σας και κυρίως στα αισθηματικά σας, που τα έχετε αφήσει τελείως στην τύχη τους. Το νέο έτος θα καταφέρετε πολλά ζητήματα,  να τα αφήσετε πίσω σας μόνιμα.

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Μπορεί να έχετε θυμώσει, με όλα αυτά που γίνονται μέσα στην ζωή σας και ειδικά με τις συμπεριφορές που προκύπτουν από τον σύντροφο σας, που είναι λίγο χαμένος αυτό το χρονικό διάστημα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Ανήκετε στα πιο ευνοημένα ζώδια όπου μέσα στον προσεχή μήνα του Ιανουαρίου’21, θα έχουν μεγάλες και μόνιμες αλλαγές στην ερωτική του ζωή. Σίγουρα και τα εργασιακά σας θα ορθοποδήσουν.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Μπορεί να είστε μόνοι σας, αλλά αυτό είναι και κάτι που σαν κατάσταση σας έχει δώσει παραπάνω χρόνο και ευκαιρίες για να επεκταθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Ξέρετε ότι αρέσετε σε κάποιον από τον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να ξεκινήσετε τις διπλωματικές συζητήσεις έτσι ώστε να σπάσει και ο πάγος!

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Τα νέα που θα σας φέρει το συντροφικό σας έτερο, έχουν να κάνουν με την πορεία σας. Σίγουρα υπάρχουν ακόμη  θέματα που πρέπει να λυθούν, αλλά γενικότερα  το 2021  θα σας αλλάξει την καθημερινότητα.

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Μην αναπολείτε το παρελθόν. Ξέρετε ότι είστε τελικώς κερδισμένοι με όλα αυτά που έχετε περάσει. Τώρα είστε και έτοιμοι, για να κάνετε και μια νέα γνωριμία… που ήδη σας πολιορκεί.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ

Ότι  και να σας λένε, για τον πρώην σύντροφο σας, εσείς  καλύτερα να κρατήσετε μικρό καλάθι. Άλλωστε μέσα στον μήνα αυτόν θα τον δείτε και από κοντά.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΕΡΜΗΣ

Υπάρχουν κάποια θέματα που θα σας ζητήσει ο σύντροφος σας, να τα ανοίξετε και κυρίως από τα παλιά. Εσείς κρίνετε τι πρέπει να πείτε και σε τι να είστε άκρως διπλωματικοί.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Οι επικοινωνίες και οι προσκλήσεις που θα λάβετε από τον άνθρωπο που σας έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον. Εσείς από την δική σας μεριά, μην είστε ακόμη τόσο διαχυτικοί.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Υπάρχουν  γύρω σας άτομα που είναι απόλυτα ταιριαστά με τον χαρακτήρα σας, αλλά εσείς ακόμη μέσα σας, δεν έχετε καταφέρει να ξεμπλέξετε τις παλιές σας αισθηματικές υποθέσεις.

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΚΡΙΝΑΚΙ

Μην ακούτε τι σας λένε οι άλλοι, για την σχέση ή τον άνθρωπο που θέλετε.  Δώστε τον απαιτούμενο χρόνο για να μπορέσετε να βρείτε λύσεις που θα σας δώσουν ένα καλό κλίμα στις επικοινωνίες.