Ζώδια και Άστρα – Η ερωτική τύχη των ζωδίων μέσα στο 2021!

Γενικές προβλέψεις:

 

Κριός

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος, και σίγουρα δεν μπορείτε να τον καταναλώνετε σε άτομα που έχουν δείξει πολλάκις την ανώριμη τους συμπεριφορά.Δράστε πια υπέρ σας.

Ταύρος

Είστε αποφασισμένοι, να δράστε λίγο πιο έντονα πια για να μπορέσετε να προσεγγίσετε τον άνθρωπο που θέλετε, και χωρίς να πιέσετε παραπάνω τις υφιστάμενες καταστάσεις.

 

Δίδυμοι

Έχετε βάλει στο μυαλό σας, ένα σχέδιο για το πώς θα τραβήξετε έμμεσα την προσοχή του ατόμου, που αγαπάτε. Το σύμπαν σίγουρα σας υποστηρίζει σε όλα σας τα βήματα.

 

Καρκίνος                 

Μην αφήνετε τον χρόνο να περνάει, με το να μην κάνετε τίποτα. Δεν είναι δυνατόν, μόνο εσείς να περιμένετε τις δράσεις από τους άλλους, και εσείς να μην κάνετε κάτι.

 

Λέων

Είστε μέσα στην καρδιά και το μυαλό κάποιου, που όμως ακόμη δεν έχει τολμήσει να σας το εκφράσει. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα, όλο αυτό θα αλλάξει!

 

Παρθένος

Εκπλήξεις σημαντικές και δώρα, να αναμένετε από τον άνθρωπο σας. Αυτό είναι κάτι που θα ανοίξει και τους ορίζοντες σας, για κάτι περισσότερο τους επόμενους μήνες.


Ζυγός

Αλλαγμένος πλέον, θα σας πλησιάσει εκ νέου ο πρώην σας, για να είστε και πάλι μαζί. Ο μήνας Ιανουάριος, θα έχει και κάποια σημαντικά οικονομικά νέα για εσάς.

 

Σκορπιός

Δεν είστε έτοιμοι αλλά ούτε και διαθέσιμοι, να περιμένετε κανέναν. Μην παίρνετε καθόλου στα σοβαρά, τις προτάσεις που πιθανόν να σας κάνουν, ήδη δεσμευμένα άτομα.

 

Τοξότης

Σταδιακά θα έρθετε πιο κοντά στον νέο σας σύντροφο. Αυτό είναι και κάτι που θα σας κάνει να μιλήσετε και πιο αληθινά, για τα σχέδια σας, για το επόμενο διάστημα.

 

Αιγόκερως

Μεγάλες επιτυχίες, θα έρθουν στον δρόμο σας από τον νέο μήνα του Υδροχόου. Αυτό θα φέρει και χρήμα, που θα λύσει και κάποια έμμεσα σας προσωπικά προβλήματα.

 

Υδροχόος

Μπορείτε να περιμένετε λίγο! Έχετε πολλή μεγάλη αγωνία, για το πότε ο σύντροφος σας, θα σας μιλήσει για μια πιο ξεκάθαρη δέσμευση. Όλα θα γίνουν άμεσα.


Ιχθείς

Θα πρέπει να είστε προσεχτικοί, σε αυτά που τάζετε καθώς πιθανόν και στο τέλος να εκτεθείτε. Επιτρέψτε και στους τρίτους, να κάνουν κάτι σοβαρό για εσάς.