Ερωτικό Ωροσκόπιο – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 04-10/01/21

Για όλους:

Κριός

Εντάξτε μέσα στο λεξιλόγιο σας και το ΌΧΙ. Σίγουρα θα σας απομακρύνει από πολλά προβλήματα αλλά και θα βάλει κάποιους στην θέση τους. Χρήματα που σας χρωστούν, έρχονται.

Ταύρος

Τα ερωτικά σας σινιάλα θα πρέπει άμεσα να τα σταματήσετε, εκεί που τα στέλνετε, καθώς ήδη έχετε καταλάβει ότι δεν υπάρχει και κάποια ουσιώδης ανταπόκριση.

 

Δίδυμοι

Από σήμερα και μέχρι να έρθει η εποχή του φιλικού Υδροχόου, εσείς θα πρέπει να είστε σε μια ετοιμότητα, καθώς παλιά και νέα φλερτ θα μετατραπούν σε προτάσεις για αισθηματική δέσμευση.

 

Καρκίνος

Ξεχωρίστε μέσα στο μυαλό σας, τι συμβαίνει και τι θέλετε από εδώ και μετά να κάνετε. Σίγουρα θα χρειαστεί να είστε με όλους και με όλα πιο αυστηροί και πιο προσεχτικοί. 

 

Λέων

Πολλές οι ευκαιρίες που θα περάσουν από μπροστά σας, και που σίγουρα θα σας τραβήξουν την προσοχή. Αυτό θα έχει την ισχύ του, σε εργασία αλλά και προσωπική ζωή.   

 

Παρθένος

Αυτή η νέα γνωριμία που έχετε κάνει σίγουρα, σας έχει αφήσει άναυδους. Υπάρχουν κάποια θολά σημεία που ακόμη θα χρειαστεί και από τους δύο σας χρόνο για να ξεκαθαρίσουν.

 

Ζυγός

Διασφαλίστε την ηρεμία σας, με το να είστε απλά απόμακροι από όλους αυτούς που τώρα, σας αναστατώσουν. Μιλήστε άφοβα και βάλτε τα όρια σας και μην τα παραβείτε.

Σκορπιός

Σημαντικές και πρακτικές αλλαγές να περιμένετε μέσα στις επόμενες ημέρες, όπου και θα δείτε τον άνθρωπο που αγαπάτε, να σας μιλάει πολύ πιο ανοιχτά για τα θέλω και τις σκέψεις του.

 

Τοξότης

Νέα και σχόλια θα σας έρθουν αυτές τις ημέρες, από κάποια παλιά σας ερωτική ιστορία. Μάλλον σας αναζητά έτσι ώστε να μπορέσετε να δώσετε μια ακόμη ευκαιρία σε αυτά που δεν ζήσατε.

 

Αιγόκερως

Μην χαλάτε την εικόνα σας για κανέναν. Μπορεί να έχετε κάποια ερωτική αδυναμία, αλλά απομακρυνθείτε από δράσεις και εκπτώσεις, που δεν ταιριάζουν στον χαρακτήρα σας.

 

Υδροχόος

Θα πρέπει να αφιερώσετε παραπάνω χρόνο και παρουσία στον σύντροφο σας, που μάλλον κάνει και δικαιολογημένα παράπονα. Ένα ταξίδι λίγο αργότερα θα σας ανανέωνε και τους δύο.

Ιχθείς

Αποφασίστε τι πρέπει να γίνει και πως μπορείτε να κινηθείτε μέσα στην σχέση σας. Υπάρχουν σίγουρα πολλά προβλήματα αλλά μέσα από ώριμο διάλογο θα τα ξεπεράσετε.