Αστρολογία Σχέσεων – Ποιοι οι τυχεροί στην αγάπη?

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Για όλους:

 

Κριός

Οι τελικές σας επιλογές έχουν γίνει. Δώστε τώρα χρόνο στον ίδιο σας τον εαυτό, έτσι ώστε να μπορέσετε να κινηθείτε για να κλείσετε υποθέσεις, από τα παλιά.

Ταύρος

Ο τρόπος σας και τα λόγια σας, είναι έντονα…  και μάλλον έχετε πικράνει τον σύντροφο σας. Λίγη υπομονή και από το τέλος Ιανουαρίου, θα ηρεμήσετε ποικιλοτρόπως.

 

Δίδυμοι

Η ερωτική σας ζωή έχει βρει πια τις ισορροπίες της. Μερικοί από εσάς πριν την λήξη του φετινού Χειμώνα, θα κάνετε πιο σφαιρικές σκέψεις για συγκατοίκηση.

 

Καρκίνος

Δεν είναι μέσα στα άμεσα σχέδια σας, να επιστρέψετε σε κάποιον πρώην σας. Ωστόσο, μην σας έρθει σας έκπληξη μια ενδιαφέρουσα πρόταση για επανένωση.

 

Λέων

Υπάρχουν πολλά ερωτόλογα από κάποιο φιλικό-γνώριμο σας άτομο, που σας κολακεύουν! Αν σας ενδιαφέρει και εσάς, συνεχίστε αλλά μακριά από τα τρίτα μάτια.

Παρθένος

Σε αυτόν τον νέο φιλικό κύκλο που έχετε μπει, σίγουρα έχετε κλέψει τις εντυπώσεις! Από το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχετε και πιο έντονες προσεγγίσεις.

 

Ζυγός

Οι  σκέψεις σας κάνουν μόνιμα στροφή στο πρόσφατο σας ερωτικό παρελθόν. Αυτό όμως, δεν σας αφήνει να βρείτε και κάτι καινούργιο που θα σας ανανεώσει.

 

Σκορπιός

Μόνο θετικές εξελίξεις να περιμένετε μέσα στον δεσμό- οικογένεια σας. Από την αλλαγή ζωδίου και μετά θα έρθουν στο μονοπάτι σας και έκτακτα χρήματα.

 

Τοξότης

Σήμερα και αύριο, θα έχετε μια άκρως ανεβασμένη διάθεση όπου και θα σας δώσει την αφορμή, για να ξεκαθαρίσετε με φίλους και συνεργάτες την πορεία σας.

Αιγόκερως

Το άτομο που έχετε μέσα στην καρδιά σας, από τις αρχές του νέου ζωδιακού μήνα 21/01… θα σας πλησιάσει με όλους τους τρόπους… και φυσικά τον λόγο τον ξέρετε!

 

Υδροχόος

Δεν θα πρέπει πλέον, να σας απασχολεί καθόλου…  το τι σκέφτεται ο πρώην σας ή τι έχει κάνει μετά από εσάς. Εσείς πρέπει να εξελίξετε την δική σας καθημερινότητα.

 

Ιχθείς

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια αυτής της εποχής όπου θα δείτε τα επαγγελματικά αλλά και τα ερωτικά σας ζητήματα, να βρίσκουν τις λύσεις τους.