Τράπουλα KIPPER – Αποδείξεις αγάπης και προτάσεις για ένωση των παλιών συντρόφων

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  ΤΟ 4Ο ΣΥΜΠΑΝ

Είστε μόνο μπερδεμένοι αισθηματικά. Δώστε χρόνο και χώρο στον εαυτό σας, για να καταφέρετε να πάρετε τελικές αποφάσεις που θα είναι και οι σωστές.

Ταύρος ΤΟ ΧΑΟΣ

Τα τελευταία συμβάντα της ερωτική σας ζωής, έχουν αρχίσει και σας βάζουν σε μια πιο βαθιές σκέψεις, γύρω από όλες τις επόμενες σας κινήσεις. Σκεφτείτε μήπως έχετε κάνει λάθος κάποια επιλογή σας.

 

Δίδυμοι Η ΓΑΙΑ

Επικοινωνίες που δεν σας πάνε πιο κάτω, μάλλον θα πρέπει και  από την δική σας την μεριά να τερματιστούν. Το τι θέλετε το ξέρετε, άρα βρείτε κάποιον που να μπορεί να σας το προσφέρει στο ακέραιο.

 

Καρκίνος ΤΟ ΑΣΤΡΟ        

Δεν θα πρέπει να σας πτοεί το γεγονός ότι έχετε μείνει τόσο καιρό μόνοι. Σίγουρα για αυτό θα υπάρχει κάποιος ανώτερος λόγος. Από τον Φεβρουάριο, κάτι αλλάζει και σας συμπληρώνει ιδανικά.

 

Λέων ΤΟ ΠΥΡ

Τα ερωτικά – πικάντικα πειράγματα που δέχεστε από τον πρώην σας, έχουν απώτερο σκοπό να σας φέρουν πιο κοντά. Το δεύτερο 15ήμερο του μήνα, θα έχει προτάσεις επανασύνδεσης.


Παρθένος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Δεν μπορείτε να δέχεστε κάτι λιγότερο από αυτό που αξίζετε. Βάλτε από τώρα τα προσωπικά και τα χρονικά σας όρια, και θα δείτε ότι οι συμπεριφορές των τρίτων θα αλλάξουν προς το θετικότερον.

 

Ζυγός Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεν μπορείτε να μιλάτε τόσο ανοιχτά, σε άτομα που ακόμη δεν τα ξέρετε και τόσο καλά. Αφήστε τον χρόνο να περάσει και θα καταλάβετε τι ζητάει ο κάθε ένας από εσάς.

 

Σκορπιός Η ΑΜΜΟΣ

Αυτά που νιώθετε, ίσως και να είναι λάθος τελικά. Σίγουρα έχετε μείνει πολύ καιρό μόνοι σας, αλλά θα πρέπει να μην κάνετε εκπτώσεις στα θέλω και τα όποια κριτήρια σας.

 

Τοξότης Ο ΑΕΡΑΣ

Συμβαίνουν πολλά και δύσκολα στον άνθρωπο σας, που θέλει να τα λύσει έτσι ώστε αυτή η σχέση σας, να περάσει και σε ένα άλλο πιο σοβαρό επίπεδο.

 

Αιγόκερως Η ΑΚΤΙΝΑ

Μην κάθεστε με τα χέρια σταυρωμένα, ενώ υπάρχουν τόσες πολλές εκκρεμότητες, με τον άνθρωπο σας. Μιλήστε πιο ανοιχτά και θα βρείτε λύσεις για όλα.

Υδροχόος ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Τα συναισθήματα του πρώην σας, για εσάς σαφώς και ξέρετε ότι παραμένουν ζεστά. Μέσα στο τρίτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα έχετε και τις συγκεκριμένες του προτάσεις.

 

 

Ιχθείς ΟΙ 2 ΑΡΙΘΜΟΙ

Από σήμερα και μέχρι το τέλος του μήνα, θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες που έχουν προκύψει με την οικογένεια και τον άνθρωπο σας.