Ερωτική ΤΑΡΩ – Νέοι έρωτες για τους ελεύθερους και χωρισμένους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ότι απορία και να έχετε για τον καινούργιο σας σύντροφο, καλό θα ήταν άμεσα να την εκφράσετε. Υπάρχουν πολλά και αληθινά συναισθήματα που θα ανθίσουν σε μικρό χρονικό διάστημα.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Να ξέρετε ότι υπάρχετε μέσα στο μυαλό κάποιου, που όμως θεωρεί ότι είναι πολύ νωρίς για να σας το ανακοινώσει. Μπορεί να περιμένει κάτι περισσότερο από εσάς.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Μόνο μέσα από έμμεσες και διπλωματικές συμπεριφορές θα έχετε κάποιο αποτέλεσμα, με τον εν διαστάσει σύντροφο σας. Όλα τα άλλα τα έχετε προσπαθήσει ανεπιτυχώς.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Θα πρέπει να δώσετε ένα πράσινο φως στο άτομο που έχετε τραβήξει το δύσκολο σας ενδιαφέρον. Μόνο έτσι μπορούν οι καταστάσεις να εξελιχθούν ομαλά.

 

ΛΕΩΝ : Ο  ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Όποια απόφαση και να πάρετε για τον άνθρωπο σας, θα πρέπει να την ανακοινώσετε άμεσα. Σίγουρα θα έχετε και τον σχετικό αντίλογο που θα πρέπει να αντιμετωπίσετε.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Οι μέρες θα φέρουν πολλές και διαφορές εκπλήξεις στον δρόμο σας. Χρήμα και ερωτικές προτάσεις έρχονται στο τέλος του Ιανουαρίου… και διορθώνουν την ψυχολογία σας.

 

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Τον τελευταίο καιρό, είστε σε μόνιμη κόντρα με τον άνθρωπο σας που έχει ξεφύγει από τα όρια. Βρείτε άμεσα τι σας φταίει και διορθώστε το μόνιμα. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μην δίνετε και τόση πολλή σημασία σε άτομα που έχουν δείξει τον λάθος χαρακτήρα τους. Από τον νέο μήνα, στην ζωή σας επιστρέφει και μια παλιά σας αγάπη.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Σίγουρα είστε προβληματισμένοι με αυτά που έχουν γίνει στην οικογενειακή και οικονομική ζωή του ατόμου που αγαπάτε. Δώστε χρόνο για εξελίξεις. 

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Πολλά αυτά που θα θελήσει τελικά να αλλάξει στους τρόπους του, ο αγαπημένος προκειμένου να μην σας χάσει. Κάποια χρήματα που αναμένετε έρχονται. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Κρατήστε αποστάσεις από άτομα… που δεν τα ξέρετε. Μόνο ο χρόνος θα σας δείξει τα αληθινά τους πρόσωπα. Μέχρι τότε δώστε προτεραιότητα στην εργασία σας. 

ΙΧΘΕΙΣ :  Ο ΤΡΕΛΟΣ

Καλά νέα και δώρα θα φέρει αυτό το διάστημα… στο ζώδιο σας. Ξέρετε ότι κάποιος σας ψάχνει και μάλλον αυτό το Σαββατοκύριακο 09+10/01 θα σας παρουσιαστεί.