Ερωτικό Ωροσκόπιο- Οι γέφυρες με το παρελθόν θα ξανα-χτιστούν

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

Κριός

Να είστε σε μια γενικευμένη ετοιμότητα καθώς το  κλείσιμο του μήνα του Αιγόκερω, θα φέρει μια ερωτική επανασύνδεση για τους περισσότερους από εσάς. Ίσως και κάτι περισσότερο και στα οικονομικά σας.

Ταύρος

Δεν είστε σίγουροι για αυτά που θέλετε να κάνετε μέσα στον δεσμό σας, καθώς το άτομο που αγαπάτε, ακόμη δεν σας έχει δείξει το μάξιμουμ των ερωτικών του συναισθημάτων.

 

Δίδυμοι

Μεγάλη κινητικότητα θα δείτε εσείς οι χωρισμένοι από το πρώην ταίρι σας, καθώς τώρα είναι και το πιο κατάλληλο χρονικό διάστημα για να μπορέσετε να είστε μαζί και μόνιμα.

 

Καρκίνος

Πριν να κάνετε οτιδήποτε απλά σκεφτείτε το περισσότερο.  Υπάρχουν κάποιες δυσκολίες με τον άνθρωπο σας, αλλά μέσα από τον διπλωματικό σας λόγο μπορείτε να τις ξεπεράσετε. 

    

Λέων

Η αλλαγή του ζωδιακού μήνα, θα σας βρει μέσα σε μια αυστηρότητα. Δεν θα ανεχτείτε πια από κανέναν να σας βάζει στοπ, σε δράσεις και σκέψεις που μπορούν να προάγουν την ζωή σας.          

 

Παρθένος

Αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει αρκετός χρόνος και χώρος, στην ζωή του συντρόφου σας, για να εξελιχθείτε σαν ποιοτικό ζευγάρι. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει άμεσα να το συζητήσετε.

 

Ζυγός

Πολλές οι ευθύνες και οι υποχρεώσεις που έχει το συντροφικό σας έτερο, και μάλλον δεν μπορείτε εσείς οι δύο να λειτουργήσετε όπως τα είχατε παλιότερα συμφωνήσει.

 

Σκορπιός

Μέσα στο μυαλό σας κρατάτε πολλά απωθημένα από το παρελθόν σας και αυτό σίγουρα, σας εμποδίζει στο τώρα για να έρθετε και πιο κοντά συναισθηματικά σε καινούργιους ανθρώπους.

 

Τοξότης

Μην αφηγείστε σε νέα άτομα που δεν τα ξέρετε και τόσο  καλά, τις ερωτικές περιπέτειες του παρελθόντος σας. Αυτό πιθανόν και να κόβει την φόρα σε κάποιον που σας βλέπει πιο ρομαντικά.

Αιγόκερως

Οι χαρές που έρχονται από κάποιο οικονομικό ή οικογενειακό σας θέμα, σίγουρα θα ανοίξουν και τις πόρτες σε ένα σωρό άλλες εκκρεμότητες που μέσα στον Ιανουάριο… θα λυθούν σίγουρα.

 

Υδροχόος

Μην δίνετε και τόση πολλή σημασία σε άτομα που δείχνουν έναν τοξικό – ασταθή χαρακτήρα. Το τι θέλετε τι ξέρετε σίγουρα, άρα μην κάνετε εκπτώσεις λόγω της μοναξιάς σας.

 

Ιχθείς

Απογοητευμένοι είστε  από αυτά που έρχονται από το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί. Πιθανόν και να έχετε για ακόμη μια φορά κάνει την λάθος επιλογή.