Χαρτομαντεία με ερωτική LENORMAND – Προτάσεις που θα έχουν μοιραίο χαρακτήρα

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Αφιερώσετε παραπάνω χρόνο και σκέψη, σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε στην εργασία σας. Κάποια χρήματα και νέες επαγγελματικές προτάσεις, σας πλησιάζουν τις επόμενες εβδομάδες.

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Δεν θα δώσετε τελικά και πολλή σημασία, στα σχόλια που θα έρθουν στον δρόμ ο σας, για κάποιο άτομο που καιρό τώρα έχετε προσεγγίσει. Εσείς ξέρετε καλύτερα το τι συμβαίνει.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Έχετε συνδεθεί ερωτικά, με κάποιο πρόσωπο που όμως ήδη ξέρετε ότι έχει και κάποιες τρίτες δεσμεύσεις. Σε όλα αυτά και με το χέρι στην καρδιά, θα πρέπει να βάλετε χρονικά όρια.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Μάλλον έχετε μπερδευτεί, σε κάθε επίπεδο. Το άτομο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, έχει διαφορετικές συμπεριφορές και μάλλον θα πρέπει άμεσα όλο αυτό να το αποσαφηνίσετε.

 

ΛΕΩΝ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Δύο τουλάχιστον άτομα, σας πολιορκούν και αυτό σας κάνει και αισθάνεστε πολύ καλύτερα. Από την δική σας την μεριά, πάρτε όμως άμεσα τις τελικές σας αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Μην δίνετε και πολλές αφορμές  στον κύκλο σας, για την σχέση σας. Όλοι ξέρουν ότι δεν είστε και στην καλύτερη σας φάση. Από την μεριά σας κάντε ότι μπορείτε για να έρθουν οι ισορροπίες.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Η διαίσθηση σας, δεν σας εγκαταλείπει ποτέ. Τώρα υπάρχουν κάποια επικοινωνιακά προβλήματα, με τον άνθρωπο σας, που όμως χρειάζονται χρόνο για να επιλυθούν.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ

Ένα νέο πρόσωπο που έχει κάνει την εμφάνιση του, μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο, σας έχει τραβήξει την ερωτική προσοχή. Από τον νέο μήνα του Υδροχόου, κάτι θα εξελιχθεί.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΕΡΜΗΣ

Τίποτα δεν σας δίνει και χαρά αυτό το χρονικό διάστημα, καθώς το συντροφικό σας έτερο, είναι χαμένο μέσα στα προβλήματα του. Οι φίλοι σας θα σας υποστηρίξουν.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΚΕΡΙ

Η εποχή… σας φέρνει αλλαγές, στην ερωτική σας ζωή και μάλλον πρέπει και εσείς από την μεριά σας, να πάρετε τελικές αποφάσεις γύρω από οικογένεια αλλά και εργασία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΚΡΕΒΒΑΤΙ

Κάποιος από το πρόσφατο σας παρελθόν, θέλει να σας ξαναψάξει με την ελπίδα, ότι θα μπορέσετε να τον συγχωρέσετε και να του δώσετε μια ευκαιρία για επανασύνδεση.

 

 ΙΧΘΕΙΣ : Ο ΕΝΑΣΤΡΟΣ ΟΥΡΑΝΟΣ

Κρατήστε έξω από την σχέση σας και τα τρέχοντα σας προβλήματα, όλα τα τρίτα άτομα. Υπάρχουν πολλά ζητήματα, που όμως θα πρέπει να συζητήσετε μόνο με το ταίρι σας.