Ωροσκόπιο Ερωτευμένων – Δεύτερο 15ήμερο Ιανουαριου

Για όλους:

 

Κριός

Τα κρυφά σας συναισθήματα τα έχει καταλάβει το άτομο που θέλετε. Το τελευταίο δεκαήμερο του Ιανουαρίου, θα δεχτείτε προτάσεις για συνάντηση – έξοδο!

 

Ταύρος

Πολλές και περίπλοκες οι υποχρεώσεις που πρέπει τώρα να φέρετε εις πέρας. Το καλό είναι ότι έχετε κοντά σας άτομα που μπορούν να σας υποστηρίξουν τα μέγιστα.

 

Δίδυμοι

Τα θέματα που θέλει το συντροφικό σας έτερο, να ανοίξει έχουν να κάνουν με το παρελθόν σας, που από εκεί κατά καιρούς προκύπτουν αρκετά προβλήματα.

Καρκίνος                 

Εσείς θα πρέπει να περιμένετε την ζωδιακή σας εποχή, για να πράξετε κάτι περισσότερο. Συλλέξτε μέχρι τότε όλα τα στοιχεία και προσεχώς εφαρμόστε την στρατηγική σας.

 

Λέων

Αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου για να τα εκφράσετε στον άνθρωπο σας, που δείχνει ότι από εσάς, περιμένει τις όποιες επόμενες κινήσεις.

 

Παρθένος

Δεν μπορείτε έτσι εύκολα να δεχτείτε την ερωτική ήττα.  Αισθάνεστε ότι κάτι έχει γίνει λάθος. Μέσα στην τρέχουσα εβδομάδα, θα έχετε πάντως την ευκαιρία για ακόμη μια συζήτηση.

 

Ζυγός

Οι προτάσεις που σας έχει κάνει το πρώην συντροφικό σας έτερο, μάλλον δεν σας έχουν ζεστάνει ακόμη. Μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, θα μιλήσετε και από κοντά.

Σκορπιός

Μην ακούτε ποτέ τι λένε οι άλλοι για το πρόσωπο που αγαπάτε. Ίσως και να υπάρχουν ψέματα ή και υπερβολές.    Οι επισκέψεις πάντως δεν θα αργήσουν.

 

Τοξότης

Οι προτάσεις που έχετε κάνει στον άνθρωπο σας, είναι αποδεκτές. Μερικοί από εσάς θα έχετε την ευκαιρία να προχωρήσετε σε συγκατοίκηση ή και γάμο.

 

Αιγόκερως

Μέσα στους κοινωνικούς σας  κύκλους, υπάρχουν πολλά και πικάντικα φλερτ που σίγουρα σας έχουν κάνει και σας έχει διορθωθεί κατά πολύ… και η ψυχολογία.

 

Υδροχόος

Εσείς που είστε μπερδεμένοι, μέσα σε καταστάσεις ερωτικές διπλές και παράλληλες, έχει έρθει η ώρα για να μιλήσετε στον ίδιο σας τον εαυτό και να πάρετε αποφάσεις.

 

Ιχθείς

Τίποτα δεν θα τελειώσει, μέσα από έναν χωρισμό. Εσείς που είστε και κάτω από την εύνοια του σύμπαντος, μπορείτε άμεσα να βρείτε μια καινούργια αγάπη.