Αστρολογική ΤΑΡΩ – Οι έρωτες από τα παλιά επιστρέφουν

Δεύτερο 15ήμερο Ιανουαρίου:

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός

Οι αποφάσεις που θα πάρετε στο τρίτο δεκαήμερο του μήνα, θα έχουν οριστικό χαρακτήρα. Αυτό είναι πιθανόν και κάποιους να τους ξεβολέψει.

Λέων

Είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, και αυτό θα σας κάνει να γίνετε και ο απόλυτος πόλος έλξης για άτομα που καιρό τώρα δεν σας κρύβουν τις αισθηματικές τους διαθέσεις.

 

Τοξότης

Σαφώς και επηρεάζεστε από το εν  λόγω αστρολογικό γεγονός. Θα ενεργοποιηθούν παλιές σας αισθηματικές  υποθέσεις, που θα ζητήσουν λύσεις.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος

Δεν θα υπάρξει κάποια σημαντική αλλαγή, σε αυτά που ζητάει ο άνθρωπος σας για την κοινή σας πορεία. Είναι στο δικό σας χέρι, για το πώς θα κινηθείτε.

 

Παρθένος

Όσα και να είναι τα θέματα που αντιμετωπίζει ο σύντροφος σας, σίγουρα θα βρεθούν οι πρακτικές λύσεις, για να είστε επιτέλους μαζί.

 

Αιγόκερως

Μην πιέζετε τον εαυτό σας, απλά και μόνο για να δείχνετε την καλή σας πλευρά. Αυτό σε βάθος χρόνου θα σας κάνει να γίνετε κάποιοι άλλοι, από αυτό που πραγματικά είστε.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι

Οικονομική άνεση και επαγγελματικές προτάσεις να αναμένετε το τρίτο δεκαήμερο του μήνα. Τα ερωτικά σας θα βρουν την ευθεία τους από τον Φεβρουάριο.

 

Ζυγός

Μπορεί να έχετε μείνει μεγάλο χρονικό διάστημα μόνοι σας, αλλά δεν χρειάζεται να βάζετε μέσα στις σκέψεις σας τα παλιά. Οι μέρες του Υδροχόου, θα φέρουν εκπλήξεις.

 

Υδροχόος

Με την Αφροδίτη να κάνει θετικές αλλά και άκρως ερωτικές όψεις προς το ζώδιο σας, εσείς θα μπορέσετε σχετικά πιο εύκολα να βρείτε άκρη με την σχέση – οικογένεια σας.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος

Βάλτε ένα χρονικό όριο στον ίδιο σας τον εαυτό και μετά σε όλους τους άλλους. Είναι μια δύσκολη εποχή όπου θα πρέπει να βρείτε λύσεις για την καθημερινότητα σας.

 

Σκορπιός

Κάθε αλλαγή εποχής, εσείς θα γίνεστε πιο συναισθηματικοί. Αυτό πιθανόν κα να σας φέρει πιο κοντά σε άτομα που τους τελευταίες μήνες, δείχνουν την προτίμηση τους σε εσάς.

 

Ιχθείς

Αποφύγετε τις εντάσεις μέσα στην σχέση αλλά και την εργασία σας, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να συμβεί κάτι που να σας ευχαριστήσει εν τέλει.