Ερωτικό Ωροσκόπιο – Εβδομαδιαίες προβλέψεις 18-24/01/2021

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός

Κυνηγήστε περισσότερο τα εργασιακά – οικονομικά σας. Είναι και το μόνο που μπορεί, να σας βγάλει από την τωρινή στενωπό, αλλά και να σας λύσει πρακτικά προβλήματα.

Λέων

Αυτό το πολύπλευρό αστρολογικό γεγονός της αλλαγής ζωδίου, σας ακουμπάει ελαφρά, στον τομέα των ερωτικών σας, και ειδικά με άτομα που έχουν να κάνουν με το μακρινό σας παρελθόν.

 

Τοξότης

Μπορείτε εύκολα πια να μιλήσετε και να κάνετε πράξεις όλα αυτά που έχετε κατά νου. Σε μερικούς θα προκύψουν και ευκαιρίες ταξίδια και νέες γνωριμίες, λόγω της εργασίας τους.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος

Μην μένετε στάσιμοι, μετά από μια δύσκολη αισθηματική ιστορία – χωρισμός. Σίγουρα χρειάζεται να δείτε στον  κύκλο σας, τι  υπάρχει…και να συνεχίσετε ακόμη πιο ώριμοι.

 

Παρθένος

Είστε απόλυτα δεχτικοί, στο να βρείτε μια νέα αγάπη, αλλά αυτήν την φορά με τις προδιαγραφές σας. Υπάρχουν πια τα αιτούμενα και οι επιθυμίες σας, που δεν θα δεχτείτε να τις αλλοιώσετε.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Αιγόκερως

Με τον ανάδρομο προσεχώς επίσης Ερμή, ήδη να σας επηρεάζει, εσείς θα βρεθείτε στο επίκεντρο πολύ κόσμο, και ειδικά μέσα σε γνωριμίες, που δείχνουν ευθέως το ερωτικό πους ενδιαφέρον.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι

Έχετε κάνει πολλά για τον άνθρωπο σας, και αυτό θα σας ανταποδοθεί. Είστε τα ζώδια που εντός του Χειμώνα, θα κάνετε σκέψεις κρυφές ακόμη και για γάμο!

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Ζυγός

Είστε από τους τυχερούς, που θα δεχτείτε κόσμο στον κύκλο σας, και για όλους τους λόγους. Οι ελεύθεροι, θα βρουν νέο σύντροφο…και οι ψάχνοντες για εργασία…θα έχουν πρόταση συνεργασίας.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

Υδροχόος

Οι σκέψεις του ατόμου, που ακόμη αγαπάτε, θα έρθουν σαν πράξεις πλέον. Είναι στο δικό σας το χέρι για το πώς θα κινηθείτε και τι θα ανταποδώσετε.

Αστρολογική Τύχη: *****

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος

Η καλή σας η τύχη, δεν σας αφήνει και ήδη αυτό το αισθάνεστε. Ξέρετε ότι έχετε φοβερές δυναμικές, και έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να τις δείξετε.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

Σκορπιός

Ερωτικές εξομολογήσεις και σχετικά δώρα, να περιμένετε από το πρόσωπο που και εσείς αγαπάτε. Αυτό το διάστημα, θα είναι το ιδανικό για εσάς.

Αστρολογική Τύχη: ***/**

 

Ιχθείς

Σίγουρα είστε σε ανεβασμένους ρυθμούς, και έτσι πρέπει να συνεχίσετε. Μέσα στον υπόλοιπο Ιανουάριο, κάποια ερωτικά σας μπερδεμένα θέματα, θα λάβουν την καλύτερη πιθανή λύση.

Αστρολογική Τύχη: ***/**