Κλασσική τράπουλα μόνο για ερωτευμένους

Προβλέψεις 7ημέρου:

ΚΡΙΟΣ : ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Όλο το διάστημα μέχρι τον Φεβρουάριο, θα δώσει θεαματικές αλλαγές στην ζωή σας, ειδικά την αισθηματική. Εσείς που έχετε αποφασίσει να κάνετε μια προσπάθεια τελευταία για επανασύνδεση, θα λάβετε και το θετικό αποτέλεσμα που εύχεστε.

ΤΑΥΡΟΣ : ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια, που θα δουν τα οικονομικά τους να ανεβαίνουν επίπεδο. Σίγουρα σε δεύτερο επίπεδο, θα μπορέσετε και κάποιες παλιές ή και τωρινές σας προσωπικές εκκρεμότητες να τις λήξετε, για να μην ενοχλήσουν…το μέλλον σας.  

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :  ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Με τον Ερμή, για δύο ακόμη εβδομάδες σύμμαχο σας, εσείς θα μπορέσετε να διορθώσετε όλα τα κακώς κείμενα, που έχουν ανακύψει καιρό τώρα. Η ερωτική σας ζωή, θα έχει την ισορροπία που ζητάτε, από το τέλος του Ιανουαριου και μετά.   

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Μέχρι ο Ήλιος, να περάσει στον Υδροχόο 21/01, εσείς θα έχετε λύσεις και απαντήσεις σε πολλούς τομείς της ζωής σας. Κυρίως σε αισθηματικές καταστάσεις που όλα δείχνουν αδιέξοδα, θα έρθουν πρακτικές ευκαιρίες για αλλαγές.  

 

ΛΕΩΝ : ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Έχετε το πάνω χέρι σε καταστάσεις και υποθέσεις που τώρα δείχνουν, ότι μπορούν να σας πάνε σε ένα στάδιο πιο κάτω. Αυτό σε πολλούς από εσάς, σημαίνει νέα εργασία, ταξίδια…. ακόμη και μια ιστορία αγάπης από εκεί που δεν το περιμένετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ :  ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Είστε σε μια φάση αλλαγών σε όλα τα πεδία της ζωής σας και πιο βασικά, στα αισθηματικά σας που μάλλον χρίζουν τροποποιήσεων. Εσείς που είστε μπερδεμένοι σε παράλληλες διαδρομές, θα πρέπει να σκεφτείτε που και με ποιον θέλετε να συμπορευτείτε.

 

ΖΥΓΟΣ :  ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Έχετε δώσει πολλά και έχετε πάρει τα ελάχιστα. Αυτό είναι και κάτι που δεν θα πρέπει να το συνεχίσετε. Όλο το πρώτο 2μηνο του Χειμώνα, θα δώσει ευκαιρίες όπου επάγγελμα και προσωπική ζωή, θα βρούν τις απόλυτες τους ισορροπίες.  

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Έχει έρθει ο καιρός, για να  ξεκολλήσετε από τα παλιά και να έρθετε στο τώρα, που δείχνει ότι μπορεί να σας προσφέρει όλα αυτά που θέλετε και έχετε ανάγκη. Αυτοί που έχουν χωρίσει θα μπορέσουν μέσα από τους κοινούς τους γνωστούς να δουν τον πρώην τους.  

 

ΤΟΞΟΤΗΣ :  ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Πολλές και σημαντικές οι εκπλήξεις που τρέχουν, στην αισθηματική σας καθημερινότητα. Εσείς που είστε ακόμη στο κλαμπ των εργένηδων, έχει έρθει το σωστό χρονικό σημείο, για να κάνετε τις σωστές σας επιλογές. Πιθανόν και κάποια προαγωγή να σας περιμένει προσεχώς.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Όλες οι όψεις των εξωτερικών πλανητών, είναι υπέρ σας… άρα οι προσωπικές σας δυναμικές θα πολλαπλασιαστούν. Σίγουρα μερικοί από εσάς, πιο τολμηροί θα κάνουν και όλα τα επόμενα βήματα γύρω από γάμο ή και την δημιουργία οικογένειας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΡΙΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Χρειάζεται να είστε πιο συγκεκριμένοι σε αυτά που θέλετε να ρωτήσετε και να πείτε στο άτομο που σας αφορά ερωτικά! Είναι και ο μοναδικός τρόπος, για να έρθουν όλα πιο γρήγορα. Μέσα στην εργασία σας υπάρχουν ανταγωνισμοί που δεν πρέπει να δώσετε σημασία.

 

ΙΧΘΕΙΣ : ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Ανεβάστε τους προσωπικούς σας ρυθμούς και θα καταλάβετε, ότι υπάρχουν γύρω σας πολλά μάτια που σας κοιτούν με αισθηματικό ενδιαφέρον. Από τον μήνα το Φεβρουαρίου, μερικοί από εσάς, θα έχουν προτάσεις επανασύνδεσης από το μακρινό παρελθόν.