Αιγυπτιακή SFIGGA – Δώρα αγάπης και τύχης για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις 1-3 εβδομάδων:

  

Κριός ΤΟ ΜΩΡΟ

Με τόσα που έχετε να κάνετε και να ολοκληρώσετε μάλλον δεν έχετε καταλάβει, ότι υπάρχει ένα άτομο γύρω σας που ζητάει την  αισθηματική σας προσοχή!

Ταύρος ΤΟ ΝΗΣΙ

Για τους δικούς σας λόγους, ακόμη διατηρείτε επαφές κάθε είδους με το παρελθόν σας. Αυτό όμως έμμεσα και χωρίς να το καταλαβαίνετε, δεν σας αφήνει να πάτε πιο κάτω.

 

Δίδυμοι Η ΣΦΙΓΓΑ

Οι αστρολογικές όψεις της Αφροδίτης, θα σας τονώσουν την διάθεση. Εσείς που έχετε χωρίσει, τώρα πρέπει να βρείτε την εσωτερική σας δυναμική.

 

Καρκίνος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Κάποιος που είναι στον κύκλο σας και σας αγαπά πολύ, θέλει πλέον να σας το φανερώσει. Ακούστε τα πάντα μετά προσοχής, και στον δικό σας χρόνο απαντήστε.

 

Λέων ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Μην εμπλέκεστε και σίγουρα μην παρεμβαίνετε σε τρίτες καταστάσεις. Μπορεί κάποιος να σας έχει ζητήσει την βοήθεια σας, αλλά δράστε εντός μέτρου.

Παρθένος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Όλη η μέρα, θα έχει τρέξιμο και πολλές απαιτήσεις. Εσείς που είστε ελεύθεροι πιθανόν και να δείτε κάποια έντονα – ρομαντικά βλέμματα επάνω σας.

 

Ζυγός Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Δεν έχει καμία σημασία αν έχετε χωρίσει το τελευταίο διάστημα. Θα πρέπει να δείτε από εδώ και μετά τι μπορείτε να κάνετε, που θα σας δώσει ευτυχία.

 

Σκορπιός Η ΚΑΡΔΙΑ

Μέσα στον κοινωνικό σας περίγυρο, τρέχουν διάφορα φλερτ και προσεγγίσεις, που δεν σας αφήνουν αδιάφορους. Το προσεχές Σαββατοκύριακο 23+24/01θα έχει προτάσεις ενδιαφέρουσες.

 

Τοξότης ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Κάποια χρήματα που έρθουν στα χέρια σας, θα σας βοηθήσουν στο να χτίσετε καλύτερα την εικόνα σας. Οι παλιές σας σκέψεις και αναμνήσεις, θα λήξουν επίσης.

 

Αιγόκερως ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Μεγάλη και πρακτική υποστήριξη θα έχετε από τον οικογενειακό σας κύκλο.  Αυτό θα σας ενισχύσει στο να τακτοποιήσετε κάποιες υποχρεώσεις σας.

 

Υδροχόος Η ΑΣΤΡΑΠΗ

Δεν είναι και ότι καλύτερο να μπλέξετε τα επαγγελματικά σας με τα αισθηματικά σας. Αν χαλάσει το ένα… σίγουρα θα επηρεαστεί και το άλλο!

 

Ιχθείς Ο ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ

Μην χαλάτε – αλλάζετε την σκέψη σας, μόνο και μόνο για να έρθετε πιο κοντά με έναν νέο άνθρωπο. Στην συνέχεια όλο αυτό θα καταρρεύσει σίγουρα.