ΤΑΡΩ τράπουλα -Απαντήσεις για όλα και όλους

Για όλους:

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μπορεί να υπάρχουν διάφορες δυσκολίες με τον σύντροφο σας, αλλά από τα τέλη του Ιανουαρίου, όλα θα αρχίσουν και θα παίρνουν την τροπή που εξυπηρετεί και τους δύο σας.

Ταύρος Ο ΤΡΕΛΟΣ

Πολλά αυτά που δεν καταλαβαίνετε… στις ιδιαίτερες συμπεριφορές του προσώπου που έχετε αγαπήσει.  Βρείτε τον σωστό τρόπο για να βρείτε λύσεις που θα έχουν μόνιμο χαρακτήρα.

 

Δίδυμοι Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Κάποιες στιγμές αισθάνεστε ότι υπάρχουν επικοινωνιακά αδιέξοδα μέσα στον δεσμό σας. Μην επιχειρήσετε προσεχώς κάτι, κάτω από τον προσεχώς ανάδρομο Ερμή 30/01.

 

Καρκίνος Η ΔΥΝΑΜΗ

Προστατέψτε τον εαυτό σας, από όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν και που τώρα σας αναζητούν. Πιθανόν και να υπάρξουν προτάσεις για επανασύνδεση.  

 

Λέων Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Θα χρειαστεί να δώσετε πολλή μεγαλύτερη σημασία σε αυτά που σας αναφέρει το συντροφικό σας έτερο, και να ξεκαθαρίσετε και από την δική σας την μεριά, τι θέλετε.

 

Παρθένος Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Πολλά αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ζωή του ατόμου που έχετε στην καρδιά σας, και αυτό είναι και ο μοναδικός λόγος που ακόμη δεν έχει πάρει πρωτοβουλίες για εσάς τους δύο.    

 

Ζυγός ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Αυτά που σας έχουν πει και μεταφέρει για κάποιον παλιό σας εραστή, μπορεί και να αποκλίνουν από την πραγματικότητα. Ίσως να μην ανακατευτείτε μέσα σε όλο αυτό.

Σκορπιός ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Αυτά που έχουν ειπωθεί από τον αγαπημένο σας, οι υποσχέσεις του και τα όνειρα που μαζί έχετε χτίσει, από τον μήνα του Υδροχόου, θα αρχίσουν να γίνονται και πραγματικότητα.

 

Τοξότης ΤΟ ΑΡΜΑ

Οι μετοχές σας στο άλλο φύλο έχουν ανέβει πολύ και αυτό που τώρα πρέπει να κάνετε είναι απλά, να δείτε με πιο ψύχραιμη ματιά, τι μπορείτε να κερδίσετε.

 

Αιγόκερως Η ΕΚΓΡΑΤΕΙΑ

Οι πολλές και παρατεταμένες σας φιλικές και κοινωνικές υποχρεώσεις, έχουν κάνει το συντροφικό σας έτερο, να έχει βγάλει στην επιφάνεια μια ζήλια που δεν έχετε ξαναδεί.

 

Υδροχόος Ο ΚΟΣΜΟΣ

Ο έρωτας σας, για κάποιον που είναι στο παρελθόν… ακόμη είναι ζεστός! Μέσα πάντως στον τρέχοντα μήνα, θα καταφέρετε να τα πείτε και από κοντά.

Ιχθείς Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Τώρα που λήγει ο Αιγόκερως, θα καταφέρετε και να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις σας μέσα στην σχέση σας, και να τις ανακοινώσετε στον σύντροφο σας.