25-31/01/2021 Εβδομαδιαίες προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Υποσχέσεις έρωτα, έχετε δώσει. Όλο το υπόλοιπο του Χειμώνα… θα υπάρξουν πολλές εξελίξεις που θα σας κάνουν να σκεφτείτε την συγκατοίκηση!

Ταύρος

Αξιολογείστε όλα αυτά που έχετε μέσα στο μυαλό σας, πριν να δώσετε απαντήσεις ή να κάνετε τις προτάσεις σας. Με την έκλειψη προσεχώς, όλα είναι πιθανόν να παρεξηγηθούν.

 

Δίδυμοι

Από τους πιο ευνοημένους του δευτέρου 15ήμερου του Ιουνίου, καθώς θα δείτε την ερωτική σας ζωή, να πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο. Τα οικονομικά σας έχουν σταθερή άνοδο.

 

Καρκίνος                 

Μην λέτε σε τρίτους το τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στην ερωτική σας σχέση, και λοιπές λεπτομέρειες του συντρόφου σας. Αυτό σας κάνει και χαλάτε την εικόνα σας.

 

Λέων

Οι δεσμεύσεις που έχετε πάρει από τον άνθρωπο σας, από το τέλος του τρέχοντος μηνός, θα γίνουν και πραγματικότητα. Μέσα στον Φεβρουάριο… και οι ελεύθεροι θα βρούν νέο έρωτα.

Παρθένος

Πολλές οι συμπτώσεις, που ήδη τρέχουν στον κοινωνικό σας κύκλο! Μέχρι το τέλος του μήνα… θα έχετε και μια πρόταση για συζητήση, που θα σας εκπλήξει.

 

Ζυγός

Θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας, που αυτήν την εποχή, έχει πολλά ζητήματα με τα οικονομικά και τα εργασιακά του.

 

Σκορπιός

Θα χρειαστεί να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον σύντροφο σας, που αυτήν την εποχή, έχει πολλά ζητήματα με τα οικονομικά και τα εργασιακά του.

 

Τοξότης

Οι μέρες είναι φορτωμένες, με εργασία, κοινωνικές και λοιπές υποχρεώσεις. Ίσως και να λάβετε κάποια παράπονα από τον σύντροφο σας.

Αιγόκερως

Υπάρχουν κάποιες λεπτομέρειες που ακόμη, δεν γνωρίζετε για το άτομο που έχετε συμπαθήσει. Πιθανόν και προσεχώς, να σας τις αποκαλύψει ο ίδιος.

 

Υδροχόος

Όσα και να έχετε πάθει στο παρελθόν, ακόμη δεν τα έχετε ενσωματώσει σε μάθημα. Ο ανάδρομος Ερμής προσεχώς, θα σας φέρει ειδήσεις από τα παλιά, που θα πρέπει να αγνοήσετε.

 

Ιχθείς

Αποφασίστε αν θέλετε να μπείτε σε μια νέα σχέση. Αν όχι τότε απλά πείτε το, και μην μπλοκάρετε την καθημερινότητα των άλλων, μέσα από τις ανασφάλειες σας.