Κλασσική τράπουλα – Οι ερωτευμένοι θα επανενωθούν

Προβλέψεις για τον Φεβρουάριο:

ΚΡΙΟΣ :  ΤΟ ΔΕΚΑ ΣΠΑΘΙ

Εσείς λοιπόν είστε οι πρωταγωνιστές των ημερών, καθώς μετά από πολλούς μήνες θα έχετε ευκαιρίες για επανενώσεις! Σκεφτείτε και πράξτε…όλα τα άλλα θα γίνουν σχετικά εύκολα.

ΤΑΥΡΟΣ : ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΚΟΥΠΑ

Δεν χρειάζεται να θυσιάσετε περισσότερο χρόνο και ενέργεια, πάνω σε καταστάσεις που δεν σας δίνουν αυτό που αξίζετε. Οι μέρες είναι γεμάτες από τρίτες ενδιαφέρουσες προτάσεις.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ :  ΤΟ ΕΝΝΕΑ ΣΠΑΘΙ

Εσείς που είστε μέσα σε μια κατάσταση, που δεν σας δίνει την χαρά που ζητάτε, έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου, για να μπορέσετε να κάνετε αλλαγές που θα σας δώσουν χρήματα και μια νέα αγάπη.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές αλλαγές, μέσα στην ερωτική σας ζωή, που θα σας φέρουν την ισορροπία και την ασφάλεια που έχετε τόσο πολλή ανάγκη! Μην ξεχνάτε τους φίλους σας.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Μια χρονική περίοδος που θα δείτε την εργασία αλλά και τα ερωτικά σας, να έρχονται στο επίπεδο που τόσο καιρό επιθυμείτε. Το παρελθόν ξεχάστε το…και κρατήστε μόνο τις καλές του αναμνήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Εσείς μέσα από αυτήν την αλλαγή μήνα – ζωδίου, θα γεμίσετε από θετική ενέργεια αλλά και οι ευκαιρίες που θα έρθουν στον δρόμο σας, θα σας διορθώσουν κατά πολύ…την τσέπη!

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Είναι όλα αυτά που θέλετε να κάνετε…σταματημένα. Το πρώτο δεκαήμερο του Φεβρουαρίου, θα έχετε ευκολίες στα εργασιακά σας, ίσως και κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες!

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ :  ΤΟ ΕΞΙ ΣΠΑΘΙ

Θα πρέπει να πάρετε απόφαση, το ότι το παρελθόν πλέον δεν έχει να σας προσφέρει τίποτα…καινούργιο. Πάντως μέσα στον καινούργιο μήνα, κάτι από τον κύκλο σας, θα σας τραβήξει την προσοχή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΑΣΣΟΣ ΚΟΥΠΑ

Αυτό το αστρολογικό διάστημα… είναι σε όλες τις εκφάνσεις του, για εσάς και τα έργα σας θετικό. Δώστε χρόνο και παρουσία σε άτομα που έχουν αποδείξει ότι σας αγαπούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Μη μένετε προσκολλημένοι πλέον στα παλιά. Η ζωή τρέχει και εξελίσσεται…και μαζί πρέπει και εσείς να ανεβάσετε τους ρυθμούς σας. Μόνο αποτέλεσμα θα έχετε εν τέλει. 

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΟΧΤΩ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Είστε τα ζώδια που αυτόν τον μήνα, θα περάσετε στην ερωτική σας ζωή, σε μια πιο επίσημη και σοβαρή κατάσταση. Γάμοι, επανασυνδέσεις, συγκατοικήσεις είναι στο μενού!

 

ΙΧΘΕΙΣ :  ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Υπάρχουν πολλά που πρέπει να τροποποιήσετε μέσα στην γενικότερη σας ζωή και στάση απέναντι σε όλα, αν θέλετε το συντροφικό σας έτερο, να σας πάρει πιο σοβαρά!