Η ερωτική ΤΑΡΩ της Εύας – Προβλέψεις – μελλούμενα με γεγονότα και ονόματα

Προβλέψεις 20ημέρου:

 

Κριός  Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Κάποια καλύτερα οικονομικά θα έχετε αυτόν τον μήνα … κάτι που σίγουρα θα σας βοηθήσει στο να λήξετε και πολλά από τα προβλήματα/υποχρεώσεις που σας έχουν ζορίσει. Ο έρωτας θα σας μιλήσει!

Ταύρος ΤΟ ΚΙΛΙΜΙ

Οι επικοινωνίες οι ιδιαίτερες που έχετε με κάποιο άτομο, από τον κοινωνικό σας περίγυρο, θα γίνουν πιο ζεστές. Μην σας έρθει σαν έκπληξη μια πρόταση για σχέση.

 

Δίδυμοι ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ

Εσείς να ξέρετε κάποιον έχετε στεναχωρήσει. Η επικοινωνιακή σας απουσία, σίγουρα δεν δηλώνει ενδιαφέρον απλά κάτι διαφορετικό, που καθείς μπορεί να το μεταφράσεις με τον δικό του τρόπο.

 

Καρκίνος Η ΚΑΡΔΙΑ         

Υπάρχουν πολλά αισθηματικά δώρα για εσάς, σε ότι φάση και να είστε τώρα.  Να είστε σίγουροι ότι μπορείτε όλα να τα απολαύσετε, απλά θα πρέπει να είναι και τα κατάλληλα για τα δεδομένα σας.

 

Λέων ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ

Οι τάσεις και οι σκέψεις φυγής που έχετε, μάλλον και θα τις  κάνετε άμεσα πράξη. Ότι δεν σας αρέσει απλά θα το προσπεράσετε και αυτό θα έχει και οριστικό χαρακτήρα.

 

Παρθένος Ο ΘΟΛΟΣ ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΣ

Τα σημάδια της αγάπης δεν κρύβονται  και αυτό είναι κάτι που τώρα, θα σας δώσει και την αφορμή για να μιλήσετε, στον άνθρωπο που σας αφορά, έτσι ώστε να πάτε και πιο κάτω.

Ζυγός Ο 2ος ΒΑΣΙΛΙΑΣ

Υπάρχει ένας αχρείαστος ανταγωνισμός μέσα στην σχέση σας και αυτό δεν σας πηγαίνει πουθενά. Μιλήστε άμεσα με τον άνθρωπο σας και το πρόβλημα θα ξεπεραστεί άμεσα.

 

Σκορπιός Ο ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Τα όποια προβλήματα είχαν δημιουργηθεί στην σχέση σας, από τον μήνα του Φεβρουαρίου, σίγουρα θα υποχωρήσουν και θα σας κάνουν να έρθετε και πιο κοντά σαν ζευγάρι. Οι ελεύθεροι θα δεχτείτε και φρέσκα φλερτ.

 

Τοξότης ΤΟ ΑΣΤΡΟ

Κάποια οικονομικά ζητήματα, θα εκλείψουν από τον δεσμό σας και αυτό θα ενισχύσει τα συναισθήματα στο μεταξύ σας. Από τον νέο μήνα, εσείς οι χωρισμένοι να επανενωθούν.

 

Αιγόκερως Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Μπορεί να έχετε μείνει για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα, μόνοι σας… ίσως και χαμένοι από τον κοινωνικό σας κύκλο, αλλά αυτό θα σταματήσει, καθώς κάποιος θα σας κάνει μια ερωτική εξομολόγηση.

 

Υδροχόος  Η ΠΡΙΓΚΙΠΙΣΑ

Θα πρέπει να  είστε πιο σοβαροί στις ερωτικές σας συνδιαλλαγές με το πρόσωπο που έχετε στο στόχαστρο σας. Δεν είναι όλοι ίδιοι, και σίγουρα δεν συσχετίζονται με συμπεριφορές του παρελθόντος.

Ιχθείς ΤΟ ΚΑΣΤΡΟ

Αυτά που έχετε υποσχεθεί και τάξει στον σύντροφο σας, από τα τέλη του μήνα, θα πρέπει να τα κάνετε και πράξεις. Είναι ο μόνος τρόπος για να σας δει και πιο σοβαρά.