Οι κάρτες της Τσιγγάνας – Επανασυνδέσεις και χρήμα φέρνει ο Φεβρουάριος

Μηνιαίες προβλέψεις:

 

Κριός ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Από την καινούργια εβδομάδα, θα έχετε πολλά να κάνετε και να πείτε. Πολύς κόσμος θα μπει στην θέση του και ίσως και να παραξενευτεί για την αλλαγή σας.

Ταύρος ΔΕΚΑ ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Δεν σας χρειάζονται οι συμβουλές των τρίτων. Τώρα το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πιστέψετε στις δυναμικές σας, και το αποτέλεσμα θα έρθει άμεσα και ολοκληρωτικά.

 

Δίδυμοι ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Κάποια σχόλια από την μεριά του συντρόφου σας, ίσως και να σας έχουν ενοχλήσει, αλλά τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό διάστημα, για να ξεκαθαρίσετε τα πάντα.

 

Καρκίνος  ΑΣΣΟΣ ΚΑΡΟ    

Μην μπλέκετε το παρελθόν με το παρόν. Ξέρετε τι θέλετε και πως μπορείτε να το κατακτήσετε. Αυτό είναι και κάτι που θα σας φέρει κοντά στους στόχους σας.

 

Λέων ΟΧΤΩ ΚΑΡΟ

Κάποιος από τα παλιά, θα σας αναζητήσει από την καινούργια εβδομάδα 01/02, και πιθανόν και να τον δείτε μπροστά σας, χωρίς προειδοποίηση.

Παρθένος ΠΕΝΤΕ ΚΟΥΠΑ

Από σήμερα και μέχρι την νέα Σελήνη του Φεβρουαρίου… θα λάβετε κάποια νέα για τον άνθρωπο που θέλετε. Είναι μόνο θέμα χρόνου, να τα πείτε και από κοντά.

 

Ζυγός ΔΥΟ ΣΠΑΘΙ

Οι στιγμές που έρχονται είναι απλά καθοριστικές για εσάς, και όλα αυτά που επιθυμείτε να πετύχετε, σε εργασία, σπουδές αλλά και την προσωπική σας ζωή.

 

Σκορπιός ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ

Κάποιες φορές αισθάνεστε ότι δεν υπάρχει κάποια πρακτική λύση, για την σχέση σας, αλλά ούτε είστε και σε φάση, για να κάνετε και κάτι περισσότερο.

 

Τοξότης ΤΡΙΑ ΚΑΡΟ

Είστε από τα λίγα ζώδια, που θα δεχτούν όλη την εύνοια του φαινόμενο προσεχώς της ανάδρομης κίνησης του Ερμή. Εσείς που έχετε χωρίσει πιθανόν και να επανασυνδεθείτε εύκολα.

Αιγόκερως ΤΕΣΣΕΡΑ ΚΟΥΠΑ

Σκεφτείτε τα πάντα γύρω από τα επόμενα βήματα που θα κάνετε με τον άνθρωπο σας! Σίγουρα δείτε και πιο προσεχτικά και το σύνολο των οικονομικών σας.

 

Υδροχόος ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Οι φιλικές σας συναναστροφές, έχουν αρχίσει και σας δίνουν μια πολλή καλύτερη ψυχολογία. Αυτό θα σας κάνει και να ψάξετε για τον νέο σας σύντροφο.

 

Ιχθείς ΠΕΝΤΕ ΚΑΡΟ

Πολλές οι εκπλήξεις και τα δώρα, που θα έρθουν από το έτερον σας ήμισυ. Μερικοί από εσάς, θα βρείτε και την διάθεση… για να επεκτείνετε και την οικογένεια σας!