Ερωτική Αριθμολογία – Το μέλλον είναι πολλά υποσχόμενο!

Για το επόμενο 2μηνο:

 

Κριός  5 + 6

Μπορεί να ξέρετε τα πάντα, για το παρελθόν του συντρόφου σας, αλλά τώρα στην πραγματικότητα, δεν σας είναι χρήσιμα για τίποτα. Υπάρχουν θέματα που πρέπει να τα κουβεντιάσετε και να πάρετε αποφάσεις, πριν να λήξει αυτό το διάστημα του Υδροχόου.

Ταύρος  8 + 9

Μέσα στους κοινωνικούς κύκλους σας, υπάρχει ένα άτομο που μήνες τώρα σας έχει βάλει στο αισθηματικό στόχαστρο του και το ξέρετε. Μέσα στις επόμενες εβδομάδες, θα δείτε και από πλευράς του, τις πιο συγκεκριμένες δράσεις – προτάσεις.

 

Δίδυμοι  1 + 5

Επισκέψεις θα έχετε από τον πρώην σας, που κατά καιρούς σας θυμάται. Μια ακόμη φορά είναι και τώρα, που θέλει να σας μιλήσει για μια ιδιαίτερη επανασύνδεση.  Από την μεριά σας, μην ανάψετε το πράσινο φως τόσο εύκολα.

 

Καρκίνος 2 + 5

Δεν μπορείτε ακόμη να είστε απόλυτα σίγουροι, για αυτά που θα γίνουν μέσα στον δεσμό σας, αν πρώτα δεν κάντε και τις απαραίτητες συζητήσεις, με το πρόσωπο που αγαπάτε. Πάντως η εποχή γενικότερα είναι καλή για να πάτε και πιο κάτω, αν το ζητάτε τελικά!

Λέων 1 + 8

Όσα και να προσφέρετε, όσα και να πείτε, αν από την μεριά του αγαπημένου σας ακόμη, δεν υπάρχουν οι σχετικές προδιαγραφές και διάθεση για κάτι περισσότερο, το μόνο σίγουρο είναι ότι τίποτα δεν θα γίνει. Καλύτερα κρατήστε μικρό καλάθι.

 

Παρθένος 2 + 3

Μόνο ευχάριστες ανακοινώσεις, θα υπάρξουν από την μεριά του ταιριού σας, καθώς πια έχει βάλει σε μια σειρά το παρόν και το παρελθόν του, και τώρα άνετε και εύκολα μπορείτε να συνεχίσετε, με όλα αυτά που κατά καιρούς έχετε προγραμματίσει.

 

Ζυγός   1 + 8

Η οικονομική σας άνεση, είναι και αυτή που τώρα θα σας ανοίξει τους δρόμους, έτσι ώστε να μπορέσετε να βρείτε και την ισορροπία σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Εσείς που είστε ελεύθεροι, θα δεχτείτε ερωτικές εξομολογήσεις, από έναν φίλο σας!

 

Σκορπιός  5 + 9

Αυτά που συμβαίνουν μέσα στην καθημερινότητα του ανθρώπου που αγαπάτε, σας έχουν κάνει και αισθάνεστε ότι δεν μπορείτε ακόμη να κάνετε τα επόμενα βήματα, και τόσο εύκολα. Τώρα χρειάζεται και εσείς να κοιτάξετε την δική σας ζωή.

 

Τοξότης 4 + 8

Δύο καρδιές χτυπάνε για εσάς και μάλλον το έχετε καταλάβει, για τα καλά. Από την νέα εβδομάδα 08/02- θα υπάρξουν και οι σχετικές προσεγγίσεις που θα σας κάνουν να καταλάβετε, ότι ένας από τους δύο που σας πολιορκούν, δεν είναι και τόσο σοβαρός.

 

Αιγόκερως 7 + 9

Δεν χρειάζεται να είστε και τόσο ανοιχτοί, σε άτομα που τώρα έχουν εισέλθει στην ζωή σας. Δεν μπορείτε να ξέρετε τι θέλουν και τις πραγματικές τους προθέσεις. Το καλό είναι ότι μπορείτε πια με την εμπειρία που έχετε, να ξεχωρίσετε τους πάντες.

Υδροχόος  1 + 9

Μέσα στην οικογένεια σας, θα υπάρξουν κάποιες κοινές λύσεις – αποφάσεις, που σαν συντρόφους, θα σας κάνουν να έρθετε επιτέλους και πιο κοντά. Σε όλα τα επόμενα σας βήματα, μην επιτρέψετε πια σε κανέναν να σας μπερδέψει και πάλι.

 

Ιχθείς 3 + 7

Το σύμπαν είναι απόλυτα υποστηρικτικό για εσάς, και μάλλον θα πρέπει να δείτε πιο ξεκάθαρα μέσα σας τι θέλετε, να καταφέρετε από εδώ και μετά, στον αισθηματικό και στον εργασιακό σας τομέα! Σίγουρα όλα θα έχουν επιτυχία.