Τσιγγάνικη ΤΑΡΩ – Επικοινωνίες με το αισθηματικό παρελθόν

Για όλους και όλα:

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός  ΒΟΤΣΑΛΟ ΣΤΗΝ ΛΙΜΝΗ

Κάποιος ζηλεύει πολύ και ακόμη δεν έχει σχέση μαζί σας. Σίγουρα οι κεραίες σας το έχουν εντοπίσει, αλλά θα πρέπει να δώσετε χρόνο όπου και θα βγει η αλήθεια στην επιφάνεια. 

Λέων ΚΕΡΑΥΝΟΣ

Μπορεί αυτό το διάστημα, να αναρωτιέστε για όλα αυτά που έχουν συμβεί μέσα στην σχέση σας, αλλά ακόμη και εσείς δεν έχετε πράξει έτσι ώστε, να βρεθούν και οι κατάλληλες λύσεις.

 

Τοξότης ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ

Είστε έτοιμοι να μιλήσετε και να παραθέσετε στον άνθρωπο σας, όλα αυτά που σας ενοχλούν. Το καλό είναι ότι σίγουρα, θα έχετε τις διορθωτικές κινήσεις της άλλης πλευράς.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος ΤΡΕΙΣ ΑΝΤΡΕΣ

Μπορεί να υπάρχουν διάφορα φλερτ γύρω σας, αλλά μόνο ένα σας έχει πιάσει την τόσο δύσκολη σας προσοχή. Μάλλον έχει έρθει το πλήρωμα του χρόνου να πάτε και στην επόμενη φάση!

 

Παρθένος ΚΑΡΔΙΑ

Δεν υπάρχει ευτυχία, αλλά υπάρχουν  τρίτα άτομα, με ή χωρίς την θέληση σας, μέσα σε έναν δεσμό. Στο μέτρο που μπορείτε, κάντε τα επικοινωνιακά σας ξεκαθαρίσματα.

 

Αιγόκερως ΑΣΤΕΡΙ

Πολλά τα μέτωπα που έχετε και κυρίως στην αισθηματική σας ζωή. Αυτό από αυτόν τον καινούργιο μήνα, και μέσα από τις πρακτικές και την βοήθεια του συντρόφου σας, θα ξεπεραστούν.

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι ΗΛΙΟΣ

Κάποιες συμπεριφορές που δεν σας αρέσουν, μπορείτε από τον σύντροφο σας, να ζητήσετε να αλλάξουν. Οι υποχωρήσεις δεν είναι καθόλου για το ζώδιο σας.

 

Ζυγός ΕΡΗΜΟΣ

Πολλά τα θέματα που έχουν ανακύψει μέσα στην σχέση σας, και αυτό τώρα θα πρέπει εσείς μέσα από τις προσωπικές σας πρωτοβουλίες να τα λύσετε. Χρήματα που αναμένετε σας έρχονται.

 

Υδροχόος ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

Οι σκέψεις του συντρόφου σας, θα σας αποκαλυφθούν και σίγουρα δεν μπορείτε παρά να θέσετε και τις δικές σας, έτσι ώστε και οι δύο να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος Ο ΔΡΟΜΟΣ

Καλέσματα να αναμένετε, από το παρελθόν και σχετικά άμεσα. Τώρα που είστε και πιο ώριμοι πάνω στα αιτούμενα σας, όλα θα τρέξουν πολύ πιο ομαλά για μια επανένωση.

 

Σκορπιός Ο ΙΠΠΕΑΣ

Ευκολίες οικονομικές να αναμένετε αυτό το διάστημα του Φεβρουαρίου. Η ποιότητα της ζωής σας αλλάζει και εσείς τώρα, θα πρέπει να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας σχέση.

 

Ιχθείς  ΔΥΟ  ΓΥΝΑΙΚΕΣ

Αυτά που λέτε στον άνθρωπο σας, είναι μόνο για το καλό του και το γενικότερο καλό του δεσμού σας. Από τις επόμενες εβδομάδες, θα δείτε και άνοδο στην εργασία σας.