Η τράπουλα της ΜΥΡΙΑΜ προβλέπει για τους Ερωτευμένους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

 

Κριός  ΤΟ ΠΛΟΙΟ

Προσπαθείτε να καταλάβετε τι συμβαίνει μέσα στο μυαλό και την καρδιά του ατόμου που αγαπάτε, αλλά ακόμη σας λείπουν πολλές και σημαντικές πληροφορίες. Ο μήνας αυτός πάντως θα έχει εξελίξεις.

Ταύρος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Συμβαίνουν πολλά και σημαντικά μέσα στην καθημερινότητα που συντρόφου σας, όπου και θα πρέπει να τα μάθετε. Είναι ο μόνος τρόπος για να μην έχετε εκ νέου λεκτικές παρεξηγήσεις.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ

Είστε σε μια διαρκή διαδικασία αναθεωρήσεων, όπου μπορείτε πια να δείτε ποιοι είναι αυτοί, που σας αγαπούν και ποιοι αυτοί που απλά δεν θέλουν κάτι σημαντικό από εσάς και τα συναισθήματα σας.

 

Καρκίνος ΤΑ ΠΟΥΛΙΑ

Έχετε μείνει κολλημένοι στο παρελθόν και αυτό είναι κάτι που τώρα σας κάνει και αισθάνεστε σταματημένοι. Μέχρι ο Ήλιος, να έρθει στο ζώδιο του Ιχθύ, κάτι φρέσκο θα έχει ταρακουνήσει την δύσκολη σας προσοχή.

 

Λέων ΤΑ ΣΠΑΘΙΑ

Από την δική σας μόνο τη μεριά, μπορείτε να προκαλέσετε αλλαγές στην σχέση σας  που μάλλον έχει πέσει σε ρουτίνα. Να είστε σίγουροι ότι ο  άνθρωπος σας, θα ακολουθήσει.

Παρθένος ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Μην μένετε μόνο σε αυτά που σας τάζουν. Βάλτε μέσα στο δικό σας το μυαλό και τα χρονικά όρια. Επίσης, στην δουλειά σας υπάρχουν απαιτήσεις που πρέπει να ολοκληρώσετε.

 

Ζυγός ΤΑ ΑΣΤΡΑ

Δεν θα υπάρξει και πολλή μεγάλη βοήθεια, από τους γύρω σας για να πλησιάσετε έμμεσα το πρόσωπο που έχετε βάλει στο ερωτικό σας στόχαστρο. Πάρτε την πρωτοβουλία και δράστε.

 

Σκορπιός  Ο ΚΗΠΟΣ

Αυτά που έχετε πει και υποσχεθεί στον άνθρωπο που αγαπάτε, θα πρέπει να τα κάνετε και πράξη το συντομότερο δυνατόν. Είναι ο μόνος τρόπος, για να εξελιχθούν οι καταστάσεις.

 

Τοξότης ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Υπάρχουν πολλά ακόμη πρακτικά προβλήματα ανάμεσα σε εσάς και τον σύντροφο σας, που όμως θα πρέπει ο ίδιος να κάνει τα βήματα για να τα επιλύσει.

 

Αιγόκερως ΟΙ 3 ΔΡΟΜΟΙ

Δεν μένετε ποτέ μόνοι εσείς. Έχετε τόσο καλό κόσμο γύρω σας, που μπορείτε να γεμίσετε το μυαλό και την καρδιά σας. Μετά την αλλαγή ζωδίου… θα έρθουν και οι έρωτες.

Υδροχόος Η ΚΑΡΔΙΑ

Υπάρχει πολύς κόσμος γύρω σας, που δείχνει ότι θέλει να σας μιλήσει, να σας κερδίσει ακόμη και ερωτικά. Εσείς που είστε ελεύθεροι, απλά ξεχάστε όλα τα παλιά.

 

Ιχθείς ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΒΙΒΛΙΟ

Συζητήστε πολύ περισσότερο με τον άνθρωπο σας, για τα προβλήματα σας και όχι με τους τρίτους, που ίσως και να σας δώσουν απόλυτα λαθεμένες συμβουλές.