Χαρτομαντεία της Σουλτάνας – Το σύμπαν θα ενώσει τους καρμικούς συντρόφους

Προβλέψεις για το δεύτερο 15ήμερο του Φεβρουαρίου:

Κριός  ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ

Δύο άτομα που ξέρετε ότι σας ποθούν, θα προσεγγίσουν την καθημερινότητα σας. Εσείς που πια έχετε πάρει αποφάσεις, δράστε χωρίς να πληγωθεί κάποιος εν τέλει.

Ταύρος Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΚΑΒΑΛΑΡΗΣ

Μην χάνετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται από το σύμπαν, προκειμένου να κάνετε δικό σας ερωτικά, το άτομο που καιρό τώρα έχετε στο αισθηματικό στόχαστρο σας.

 

Δίδυμοι  Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΣΕΛΗΝΗ

Ευνοήστε σε κάθε επίπεδο και αυτό τώρα, θα σας κάνει και να δείτε τα πάντα και τους πάντες με ένα πιο ώριμο μάτι. Δώστε και παραπάνω προσοχή στην εργασία σας.

 

Καρκίνος Η ΓΥΝΑΙΚΑ       

Τα δώρα τα αισθηματικά που θέλει να σας  προσφέρει ο άνθρωπος σας, είναι στα προσεχώς του μήνα. Ακόμη και εσείς που ακόμη δηλώνετε ελεύθεροι, κάτι νέο σας προσεγγίζει.

 

Λέων Ο ΗΛΙΟΣ

Μην ξοδεύετε τον χρόνο σας, μέσα σε αισθηματικές υποθέσεις που δεν έχουν κάτι κοινό με τα όνειρα σας. Τα κριτήρια σας μόνο πιο αυστηρά πια μπορούν να γίνουν.

 

Παρθένος Η ΚΑΡΔΙΑ

Δεν έχετε ακόμη πλήρως καταλάβει τι ζητάει αυτή η νέα σχέση από εσάς. Σίγουρα ο χρόνος μπορεί μόνο να σας δείξει τις προθέσεις …και τις αλήθειες τις άλλης πλευράς.

 

Ζυγός Ο ΑΝΤΡΑΣ

Η ψυχολογία σας πλέον είναι ακμαία και το μόνο που σας λείπει, είναι ένας καλός σύντροφος που θα συμπληρώσει την ευτυχία σας. Χρήματα και επαγγελματικές προτάσεις νέες σας πλησιάζουν.

 

Σκορπιός Ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ

Επιτέλους το συντροφικό σας έτερο, θα κάνει μια παραπάνω κίνηση, έτσι ώστε να πάτε και πιο κάτω αυτήν την σχέση, που εδώ και ένα μεγάλο χρονικό διάστημα είναι στάσιμη και στην σκιά.

 

Τοξότης ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΑΙΔΙ

Πολλά αυτά που συμβαίνουν μέσα στην ζωή σας, και τώρα χρειάζεται να βρείτε τον τρόπο που θα ισορροπήσετε, είτε υπάρχει δίπλα σας σύντροφος είτε είστε απλά ελεύθεροι!

Αιγόκερως ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ο αγαπημένος σας, που τώρα δείχνει ότι κατανοεί όλα αυτά που του έχετε πει, θέλει να σας μιλήσει πιο ανοιχτά. Είστε το ζώδιο που προσεχώς θα έχει συγκατοικήσεις και γάμους.

 

Υδροχόος Ο ΔΡΟΜΟΣ

Έχετε αλλάξει πολύ σε κάθε επίπεδο τον τελευταίο καιρό, και αυτό σίγουρα έχει ξεβολέψει τον σύντροφο σας. Οι μέρες θα φέρουν συναντήσεις, που θα δώσουν τελικές λύσεις.

 

Ιχθείς Ο ΠΥΡΣΟΣ

Δεν μπορείτε να ξέρετε τι συμβαίνει μέσα στην σχέση σας, αν και εσείς από την δική σας την μεριά, δεν μιλήσετε ή δεν προκαλέσετε τις σχετικές καταστάσεις για να φανερωθούν.