Τσιγγάνικη Κατάστρωση – Χωρισμένοι σύντροφοι και μυστικά

 Για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  Η ΣΤΡΑΤΑ

Κάποια είδηση, θα έρθει στον δρόμο σας αυτές τις ημέρες που σίγουρα θα σας προβληματίσει. Υπάρχουν συναισθήματα για εσάς, που ίσως και να μην τα γνωρίζετε ακόμη. Το νέο ζώδιο που πλησιάζει 21/02, έχει ποικίλα δώρα για εσάς.

Ταύρος   Ο ΙΑΝΟΣ

Καλές είναι οι σχέσεις με το παρελθόν σας, αλλά μόνο σε φιλικό επίπεδο, από την δική σας όμως μεριά. Μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα 15/02, θα βρείτε και αφορμή για να τα ξαναπείτε και από κοντά.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΖΕΝΙΘ

Τα ψάξιμο σας για το παρελθόν, μάλλον δεν σας έχει βγάλει εκεί που θέλετε. Αν κάποιος ακόμη σας αγαπάει, θα σας το δείξει μέσα στην επόμενη εβδομάδα, που θα τον δείτε τελικά και από κοντά!

 

Καρκίνος Η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ ΦΙΓΟΥΡΑ

Αποφασίστε τι θέλετε να κάνετε με την ερωτική σας σχέση, που σίγουρα έχει  τα μέγιστα προβλήματα αυτό το χρονικό διάστημα.  Από την μεριά και το περιβάλλον του συντρόφου σας, πάντως οι λύσεις θα δοθούν.

 

Παρθένος  ΤΟ ΜΟΝΟΠΕΤΡΟ

Πολλά τα νέα που θέλει με χαρά να σας ανακοινώσει το συντροφικό σας έτερο, που θα συσχετίζονται με το μέλλον σας, μέσα σε κάποια πιο επίσημη κατάσταση. Στην δουλειά σας αποφύγετε το παρασκήνιο.

Ζυγός  Ο ΑΝΤΡΑΣ

Ξέρετε ότι το άτομο που αγαπάτε, είναι μπερδεμένο και σε άλλες καταστάσεις που όμως αυτήν την εποχή, έχουν αρχίσει και ξεδιαλύνονται. Μην πιέσετε, απλά ακούστε τα νεότερα του.

 

Σκορπιός  ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ ΣΤΕΦΑΝΑ

Αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες, στην σχέση σας, σίγουρα έχουν ταρακουνήσει την ησυχία σας και ίσως και να πρέπει τώρα με έναν πιο αποφασιστικό χαρακτήρα, να βάλετε τα σαφή σας όρια.

 

Τοξότης  Ο ΗΛΙΟΣ

Κάποια από τα πειράγματα σας έχουν πιάσει την ερωτική προσοχή του ατόμου που θέλετε επιτέλους. Τώρα χρειάζεται και να δείξετε τον διπλωματικό σας χαρακτήρα για να προχωρήσουν και οι λοιπές δράσεις.

 

Αιγόκερως  Ο ΔΡΟΜΟΣ

Θα πρέπει να ξεκολλήσετε το μυαλό και την καρδιά σας, από αυτά τα δύσκολα που έχετε περάσει προσφάτως με τον άνθρωπο σας, καθώς τώρα έχετε κάποιες νέες προκλήσεις να αντιμετωπίσετε μαζί σαν ζευγάρι.

Υδροχόος  Η ΛΙΜΝΗ

Δεν είστε και απόλυτα ευχαριστημένοι με αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες εβδομάδες με το άτομο που έχετε ερωτευτεί. Μην κάνετε κάτι περισσότερο απλά δώστε χρόνο για να έρθουν και οι εξηγήσεις.


Ιχθείς ΤΟ ΔΩΡΟ

 Δεν σας νοιάζει το παρελθόν και οι όποιες εμπειρίες που έχει ο άνθρωπος σας, από τα παλιά, παρά μόνο τι μπορεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο να εξαργυρώσει πάνω σας και άμεσα.