Οι κάρτες των Νέων Αγγέλων – Τέλος εποχής για προβληματικές σχέσεις και συσχετισμούς

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΑΣΤΕΡΙ

Πολλές οι εκπλήξεις που πλησιάζουν και κυρίως από τον άνθρωπο σας. Υπάρχουν νέα που θα σας κάνουν να ανακουφιστείτε. Χρήματα και φήμη, στα προσεχώς.

Ταύρος ΟΙ ΠΥΛΕΣ

Όλος ο υπόλοιπος Φεβρουάριος, θα φέρει στο μονοπάτι σας, παλιές σας υποθέσεις που μέσα σας ακόμη δεν τις έχετε τακτοποιήσει. Ευκαιρίες για επικοινωνία με νόημα θα έρθουν… και εσείς θα πρέπει να τις εκμεταλλευτείτε.

 

Δίδυμοι ΟΙ ΣΚΙΕΣ

Χρήματα και επαγγελματικές επιτυχίες, έρχονται και πια σας λυτρώνουν από προβλήματα ετών. Τώρα με ένα πιο καθαρά μυαλό, μπορείτε να κάνετε και τις πιο σωστές – ποιοτικές επιλογές στην αισθηματική σας ζωή.

 

Καρκίνος  Η ΚΑΡΔΙΑ

Μέσα στους κύκλους τους φιλικούς ή και τους εργασιακούς, έχει προκύψει ένα ιδιότυπο φλερτ που σας γοητεύει. Σε όποιο επόμενο τυχόν βήμα σας, αφήστε τους περίεργους έξω. Δεν τους χρειάζεστε.

Λέων Ο ΝΕΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ

Μπορεί να μην έχετε ακόμη βρει το συντροφικό σας έτερο, αλλά τώρα υπάρχουν στον περίγυρο σας ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Μια ήδη έχετε αρχίσει και ρωτάει τα κοινά σας περιβάλλοντα, για εσάς!

 

Παρθένος  Η ΣΕΛΗΝΗ

Οι συνθήκες της ζωής του ατόμου που έχετε ερωτευτεί, έχουν αρχίσει και καλυτερεύουν. Αυτό τώρα θα του δώσει και την πιο ανεβασμένη ψυχολογία, για να σας πολιορκήσει φανερά και μέχρι να σας κατακτήσει.

 

Ζυγός Ο ΑΝΤΡΑΣ

Το συντροφικό σας έτερο, έχει πολλές ιδέες που θα ήθελε να υλοποιήσετε μαζί. Στα σχέδια του… είναι μετοίκηση, επενδύσεις αλλά και μια δέσμευση, που θα κλείσει επιτέλους τα στόματα όλων των τρίτων.

 

Σκορπιός  Η ΕΝΩΣΗ

Εσείς που προσφάτως έχετε χωρίσει, θα χρειαστεί να είστε πιο τολμηροί σε όλα αυτά που έρχονται στην αντίληψη σας. Το σύμπαν θα σας στείλει μια νέα υπέροχη ιστορία, που θα γιατρέψει τις παλιές σας πληγές.

Τοξότης  ΤΑ ΣΤΕΦΑΝΑ

Είστε φορτωμένοι με πολλές υποχρεώσεις, απαιτήσεις και τρέξιμο ένεκα της εργασίας σας, και αυτό έχει φέρει σαν αποτέλεσμα … να έχετε παραμελήσει την αισθηματική σας σχέση. Σας πλησιάζουν παράπονα από το ταίρι σας.

 

Αιγόκερως Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Από το δεύτερο 15ήμερο του Φεβρουαρίου και μετά, θα βρεθείτε εξ απροόπτου καθώς, μια παλιότερη σας σχέση, θα έρθει από εκεί που δεν το περιμένετε… να σας προτείνει μια ιδιότυπη επανασύνδεση.

 

Υδροχόος   ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Ξεχάστε και προσπεράστε, όλα αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν και ελάτε το τώρα. Μόνο έτσι θα βρείτε και πάλι, την προσωπική σας ισορροπία αλλά και θα έρθετε πιο κοντά σε ποιοτικούς ανθρώπους.

 

Ιχθείς ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ

Προξενιά έχει αυτό το διάστημα για τους εργένηδες του ζωδίου σας. Εσείς που πια ξέρετε τι θέλετε, θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα που θα σας κάνουν να σκεφτείτε, να ξαναφτιάξετε την ζωή σας.