Οι κάρτες της HAL G προβλέπουν για σχέσεις και συνεργασίες

Για το επόμενο 15ήμερο:

ΚΡΙΟΣ : Η ΜΕΛΑΧΡΟΙΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ

Δεν σας νοιάζει καθόλου, το ερωτικό παρελθόν του νέου ατόμου που έχει μπει στην ζωή σας, παρά μόνο η τωρινή του συμπεριφορά. Οι μέρες και ο Ιχθύς προσεχώς, έχουν μόνο θετικές αποκαλύψεις.

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ

Οι ευκαιρίες που έχετε δώσει στον άνθρωπο σας είναι πολλές και τώρα χρειάζεται να μπείτε, σε μια αναμονή, έτσι ώστε να δείτε τις επόμενες του κινήσεις προς εσάς…. και την σχέση σας.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Η ΚΟΚΚΙΝΗ ΚΑΡΔΙΑ

Αποφασίστε πως θέλετε να κινηθείτε στην ερωτική σας ζωή. Μόνοι ή να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Ούτως  ή άλλως, τώρα έχετε πολλά φλερτ που σας κυκλώνουν και σας τραβούν την προσοχή.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΑΝΟΙΧΤΟΧΡΩΜΟΣ ΑΝΤΡΑΣ

Πολλά τα αισθηματικά προβλήματα που έχει θέσει πάνω στο τραπέζι των συνομιλιών ο σύντροφος σας, ίσως και με απόλυτο δίκιο. Μπορεί να έχετε θυμώσει, αλλά καλείστε να βρείτε και τις λύσεις.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

Δεν υπάρχουν κοινά σημεία αναφοράς, στον δεσμό σας τελικά… και αυτός είναι και μόνιμος λόγος που τώρα τσακώνεστε. Υπάρχουν και οι τρίτοι, που δεν μπορούν σίγουρα να σας βοηθήσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ

Πολλές και περίπλοκες οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας …και σίγουρα σας έχουν φέρει και πιο κοντά στις αποφάσεις σας γύρω από μια ερωτοφιλία που κρατάει καιρό και χωρίς εξέλιξη.

 

ΖΥΓΟΣ : ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΓΑΡΥΦΑΛΛΟ

Αποφασίστε τι έχετε να πείτε και τι έχετε να κάνετε, ως προς τον δεσμό σας, που σίγουρα τον τελευταίο καιρό βιώνει σκαμπανεβάσματα.  Επίσης, μέσα στην εργασία σας, μην δίνετε δικαιώματα για τα οικογενειακά σας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΤΥΧΕΡΟ ΠΕΤΑΛΟ

Μάλλον έχετε πικραθεί σε πιο παλιές σας σχέσεις… και τώρα χρειάζεται να είστε πιο προσεχτικοί στις επόμενες σας επιλογές… μιας και υπάρχουν ήδη γύρω σας τόσο πολλές.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΕΡΜΗΣ

Τα εργασιακά και τα οικονομικά σας μόνο καλύτερα θα εξελιχθούν. Άρα, τώρα δεν θα έχετε καμία δικαιολογία, για να μην βρείτε πρακτικές λύσεις μέσα στην σχέση ή και στις φιλίες σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Δεν  θα κάνετε πίσω στις απαιτήσεις και στις προδιαγραφές σας, όσο ερωτευμένοι και να είστε. Υπάρχουν πολλά ακόμη που πρέπει κάποιος να κάνει για να γίνει ταίρι σας.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : ΤΟ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Μια σπουδαία γνωριμία, έχει να περιμένει τους ελεύθερους, μέσα στις ερχόμενες ημέρες. Πιθανόν και μερικοί από εσάς, να έχουν μια αναπάντεχη επιστροφή από το χαμένο τους παρελθόν.

ΙΧΘΕΙΣ : ΤΟ ΚΡΙΝΑΚΙ

Ξεκινήστε από σήμερα τις αλλαγές σε εργασία και οικογένεια.  Μπορείτε κάτω από αυτό τον ευνοϊκό αστρολογικό ουρανό, να φέρετε και πάλι τις ισορροπίες με τα άτομα που αγαπάτε.