Η τράπουλα της Κατίνας… προβλέπει ότι ο δρόμος για τις επανασυνδέσεις, θα είναι ανοιχτός αλλά δύσκολος!

Ερωτικές προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  Η Άγκυρα

Κάποιες κουβέντες ή δράσεις σας, θα σας κάνουν να τραβήξετε την προσοχή κάποιου συνεργάτη ή φίλου σας. Οι επόμενες του κινήσεις θα σας δώσουν και το πράσινο φως για σχέση.

Ταύρος  Ζάρα – Το λευκό Άλογο του Διαμαντιού

Δεν θα παιδέψετε για πολύ ακόμη αυτήν την περίπλοκη σχέση. Αν τελικά τα πράματα μέσα στο επόμενο διάστημα, δεν θεραπευτούν, απλά θα αποχωρήσετε.

 

Δίδυμοι Ο  Ήλιος

Οι διπλές και παράλληλες πορείες που υποστηρίζετε αυτό το χρονικό διάστημα, δεν θα σας οδηγήσουν πουθενά. Ξέρετε ότι το παιχνίδι αυτό στο τέλος κάποιον θα πληγώσει.

 

Καρκίνος Το Δέντρο

Μια νέα ερωτική πρόκληση θα έρθει στον δρόμο σας και μάλλον, θα έχει αυτά τα γνωρίσματα που πάντα θέλατε. Αυτήν την φορά κοιτάξτε να φερθείτε ώριμα και έξυπνα.

 

Λέων Σελάνα Το Τζαν του Εβένου

Οι φίλοι σας, και αυτοί που σας αγαπούν κάνουν ότι μπορούν και με έμμεσο τρόπο για να σας δείξουν την λάθος ερωτική επιλογή, που έχετε κάνει με τον τελευταίο σας σύντροφο.

Παρθένος Το Γράμμα

Κάποιες φορές επιμένετε παραπάνω από ότι χρειάζεται, με τον άνθρωπο σας. Μάλλον κάτι δεν σας προσφέρει από όλα αυτά που του έχετε ζητήσει.

 

Ζυγός  Ουρμίαα – Η Σουλτάνα του Ρουμπινιού

Μέσα από αυτήν την νέα γνωριμία που έχει μπει στην ζωή σας, έχετε μπει σε μια πιο ισορροπημένη καθημερινότητα. Ο έρωτας φταίει για όλα αυτά λοιπόν!

 

Σκορπιός Η Μπρατσέρα

Το να είστε θετικοί και υποστηρικτικοί με τον άνθρωπο σας, σε αυτήν την δύσκολη φάση της ζωής του. Από τα τέλη του Φεβρουαρίου, μάλλον θα έχετε και την ανάκαμψη.

 

Τοξότης Η Παιδούλα

Σε γενικές γραμμές περνάτε μια ήσυχη φάση, είτε είστε μέσα σε σχέση είτε μέσα στην συνειδητή σας μοναξιά.  Στα θετικά είναι και μια σειρά από επαγγελματικές επιτυχίες.

 

Αιγόκερως Αράλ –  Ο Πασάς του Σμαραγδιού

Πολλές οι προτάσεις που σας έχουν έρθει από το παρελθόν σας και μάλλον αυτό στο τώρα, σας έχει φτιάξει την διάθεση. Σίγουρα μην κάνετε κάτι άμεσα και παρορμητικό.

 

Υδροχόος  Ο Δρόμος

Αισθάνεστε ότι με τον άνθρωπο σας, έχει γίνει ξένοι. Κάτι ανάλογο πιστεύει και ο ίδιος. Οι μέρες πάντως, μέσα από ευτυχή τρίτα γεγονότα θα σας φέρουν και πιο κοντά.


Ιχθείς Η Κουκουβάγια

Οι καταλυτικές συζητήσεις που έχετε με τον πρώην σας, ή με αυτόν που σας ενδιαφέρει, θα σας ενώσουν. Επίσης, μέσα στην δουλειά σας, θα δεχτείτε προτάσεις για άνοδο!