Τσιγγάνικη τράπουλα – Άφιξη ή επιστροφή αγαπημένου προσώπου / εραστή

Ερωτικές προβλέψεις για τις επόμενες 32 ημέρες:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός  ΤΟ ΦΩΣ

Με τόσες αλλαγές στον αστρολογικό θόλο, θα λάβετε περισσότερες ευκαιρίες γύρω από τα αισθηματικά σας, που το τελευταίο διάστημα είναι σε στάση!

Λέων Η ΚΑΡΔΙΑ

Κάποιες περίεργες συμπεριφορές που έχετε πιάσει από τον σύντροφο σας, μάλλον σας έχουν προβληματίσει. Μόνο μέσα από ώριμο διάλογο μπορείτε να λύσετε τις διαφορές και να συνεχίσετε ομαλά!

 

Τοξότης Ο ΔΡΟΜΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνετε μια πρακτική αλλαγή για την εργασία σας ή για κάποιο αγαπημένο – φιλικό σας πρόσωπο. Πιθανόν και μια νέα γνωριμία να σας δελεάσει το ενδιαφέρον.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Πολλές και μεγάλες οι αλλαγές που έρχονται στα οικονομικά – εργασιακά σας, που θα σας ανοίξουν και πιο πλατιούς δρόμους, για να ανέβετε στην καριέρα σας.

Παρθένος ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Έχετε μείνει σταματημένοι, μετά τον τελευταίο σας χωρισμό. Αυτό που τώρα χρειάζεστε, είναι να απολαύσετε την εποχή… μαζί με τους καλούς σας φίλους – γνωστούς!

 

Αιγόκερως ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Θα έχετε  πολλά να πείτε με κάποιο άτομο που είναι καιρό, έξω από την καθημερινότητα σας. Ίσως και στο παρελθόν… να είχατε μοιραστεί κάποιες ιδιαίτερες στιγμές.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

 

Δίδυμοι Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Αφοσιωθείτε περισσότερο, στα εργασιακά σας και θα δείτε ότι όλα μπορούν και πάλι να βρουν τις ισορροπίες τους. Η ερωτική σας ζωή, θα ανοίξει από τον Μάρτιο.

 

Ζυγός ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ

Κάθε μέρα σκέφτεστε τι χρειάζεται να κάνετε για να λύσετε όλα αυτά τα επικοινωνιακά προβλήματα, με τον άνθρωπο σας και τα περιβάλλοντα του τα ιδιαίτερα.

Υδροχόος ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Μην βάζετε τον μυαλό σας να κάνει κύκλους πίσω στο παρελθόν. Οι καταστάσεις στην ζωή σας έχουν αλλάξει και σίγουρα μπορείτε να βρείτε κάτι νέο που θα σας γοητεύσει.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος Ο ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΣ

Οι ελπίδες σας είναι δυνατές ακόμη, για μια επανασύνδεση. Μέχρι να λήξει ο τρέχον μήνας, θα καταφέρετε να κάνετε μια συνομιλία που θα φωτίσει το παρόν.

 

Σκορπιός Η  ΛΙΜΝΗ

Οι συμπτώσεις είναι μεγάλες τον τελευταίο καιρό, και σίγουρα θα βρείτε τους τρόπους για να ξεκαθαρίσετε. Δεν είστε από τα ζώδια που θα μείνετε σε ερωτική εκκρεμότητα.

Ιχθείς ΤΟ ΒΟΔΙ

Μπορείτε να είστε μόνοι σας και μόνο γύρω από τους καλούς σας φίλους.  Αυτό θα σας ανακουφίσει και σίγουρα θα σας γεμίσει τις μπαταρίες.