Η τράπουλα της Νεράιδας – Σινιάλα και μαντάτα από το αισθηματικό παρελθόν

Προβλέψεις Μαρτίου:

Κριός – Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Πολλά αυτά που έχετε να ακούσετε μέσα από μια αναπάντεχη ερωτική εξομολόγηση.  Μην βιαστείτε να δώσετε απαντήσεις… και πριν τις αξιολογήσετε.

Ταύρος –  ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Μέσα στην καινούργια εβδομάδα -22/02, θα μπορέσετε να μιλήσετε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, πιο αναλυτικά και να βρείτε τις επαρκείς λύσεις για τα επόμενα βήματα σας.

 

Δίδυμοι –  Η ΚΑΡΔΙΑ

Δεν έχετε ακόμη καταλάβει, τι θέλει αυτός ο νέος πολιορκητής της καρδιάς σας. Ίσως και να προσπαθεί να σας γνωρίσει καλύτερα και μετά να σας μιλήσει ανοιχτά. 

 

Καρκίνος –  Ο ΠΡΙΓΚΗΠΑΣ

Κινείστε σε υψηλούς ρυθμούς στην κοινωνική και την εργασιακή σας καθημερινότητα. Αυτό ειδικά σε εσάς τους ελεύθερους …θα φέρει νέους – μεγάλους έρωτες!

 

Λέων – ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Τα αποτελέσματα των λόγων – υποσχέσεων… του αγαπημένου σας ακόμη δεν σας έχουν πείσει. Πιθανόν το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, κάτι να τροποποιηθεί.

Παρθένος –  ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Το μυαλό σας είναι γεμάτο από εικόνες του παρελθόντος. Αυτό δεν σας αφήνει να πάτε πιο κάτω σε νέες προτάσεις, που ήδη έρχονται στους δρόμους σας.

 

Ζυγός – ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Η αλλαγή του μηνα προσεχώς, θα έχει μεγάλες εκπλήξεις για εσάς. Κυρίως στους χωρισμένους, θα προκύψουν ευκαιρίες και λύσεις για επανασυνδέσεις – δεσμεύσεις.

 

Σκορπιός – Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

Μην βάζετε στοιχήματα με την καρδιά σας. Σίγουρα έχετε μπερδευτεί με όλα αυτά που συμβαίνουν. Μόνο εσείς θα πρέπει να αποφασίσετε και όχι οι τρίτοι.

 

Τοξότης – Ο ΔΡΟΜΟΣ

Ο άνθρωπος σας, έχει σχέδια για εσάς τους δύο… που θα σας χαροποιήσουν. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να λήξετε το ενοχλητικό σας παρελθόν.

 

Αιγόκερως – Η ΠΑΣΝΕΛΗΝΟΣ

Συνεχίζετε να είστε απογοητευμένοι αλλά και προβληματισμένοι, για τον δεσμό σας που δεν έχει την ποιοτική εξέλιξη που ονειρεύεστε. Ο νέος μήνας, φέρνει αλλαγές.

Υδροχόος – Ο ΗΛΙΟΣ

Αν είστε σε μια φάση, που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε μια νέα σχέση… τότε απλά πατήστε φρένο. Σίγουρα η άλλη πλευρά, θα δώσει απόλυτη κατανόηση.

 

Ιχθείς – ΤΟ ΚΟΡΑΛΙ

Μην φορτώνεστε με τα προβλήματα των άλλων. Σίγουρα έχετε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσετε, αλλά τώρα θα χρειαστεί να δώσετε προσοχή στις δικές σας υποθέσεις.