Αστρολογία Σχέσεων – Ποια ζώδια θα έχουν εύνοια στα αισθηματικά τους

Για όλους:

 

Κριός

Ευτυχείς θα είναι οι ειδήσεις που θα σας φέρει, το ταίρι σας σχετικά με όλα αυτά που μέχρι τώρα σας φρέναραν σαν ζευγάρι. Οι δεσμεύσεις είναι πολύ κοντά.

Ταύρος

Μόνο καλές είναι οι στιγμές που έρχονται και μέσα από ποιοτικές ειδήσεις που θέλει να σας δώσει, το ταίρι σας. Κάποιοι θα λάβουν προτάσεις για γάμο.

 

Δίδυμοι

Μπορεί να έχετε μπερδευτεί συναισθηματικά, αλλά σίγουρα μπορείτε και να ζητήσετε χρόνο, έτσι ώστε να σκεφτείτε σφαιρικά και να δώσετε τις ώριμες σας απαντήσεις.

 

Καρκίνος

Μπορείτε πολλά περισσότερα να κάνετε, αν είστε ελεύθεροι. Οι επαγγελματικές προτάσεις θα σας βάλουν και σε συσχετισμό με νέα πρόσωπα.

 

Λέων

Εσείς που ετοιμάζετε συγκατοίκηση – γάμο, θα πρέπει να τσεκάρετε και τα οικονομικά σας καλύτερα. Επίσης, δεν χρειάζεται αυτήν την εποχή, να αναμοχλεύετε το παρελθόν σας.

 

Παρθένος

Είστε αποφασισμένοι, να αφήσετε μόνιμα πια τις σκέψεις και τους προβληματισμούς που δεν σας οδηγούν πουθενά. Οι μέρες του Μαρτίου, έχουν εκπλήξεις.

Ζυγός

Μην δίνετε και τόση σημασία σε σχόλια, που ακουμπούν μια παλιά σας σχέση. Πιθανόν και κάτω από τον ανάδρομο Ερμή, να έρθει κάτι νέο στην ζωή σας.

 

Σκορπιός

Πολλή μεγάλη η πίεση που δέχεστε από την εργασία και όλες τις λοιπές υποχρεώσεις σας. Από τον καινούργιο μήνα, όλα αυτά θα μπουν σε μια σειρά.

 

Τοξότης

Μέσα στο μυαλό σας, υπάρχουν πολλά και υποθετικά σενάρια για το πρόσωπο που αγαπάτε, αλλά μόνο αν δώσετε χρόνο, θα  δείτε πια είναι η αλήθεια.

 

Αιγόκερως

Μπορεί ακόμη να μην έχετε καταφέρει να μιλήσετε και να συναντηθείτε με τον αγαπημένο σας, αλλά μέσα στο προσεχές Σαββατοκύριακο 20+21/02 θα βρείτε λύσεις.

Υδροχόος

Μπορείτε να είστε πιο θετικοί, σε αυτά που σας προτείνει ο αγαπημένος σας….και να μην συνεχίσετε να τον κρίνετε μόνο από τα λάθη του παρελθόντος του.

 

Ιχθείς

Τα αστρολογικά είναι υπέρ σας, και έτσι θα συνεχίσουν. Είναι μια καλή εποχή, που μπορείτε να διορθώσετε την εργασία αλλά και γενικότερα τα οικονομικά σας.