Ερωτικές προβλέψεις Μάρτιος ΄21

Για όλους:

Ζωδιακές προβλέψεις:

 

Κριός

Κάποιες στιγμές αγγίζετε τον παραλογισμό, μέσα στον δεσμό σας και αυτό κυρίως έχει να κάνει με τα παρελθόντα σας γεγονότα … που ακόμη σας πονούν μέσα από ανασφάλειες.

Τυχερό νούμερο: 3

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Λέων

Ταύρος

Θωρακίστε τον εαυτό σας, από όλα αυτά που συμβαίνουν γύρω σας και δεν σας προσφέρουν πραγματικά τίποτα. Σίγουρα το τι ζητάτε το ξέρετε μόνο εσείς… και πιθανόν από αυτόν τον μήνα να το κατακτήσετε.

Τυχερό νούμερο: 4

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Λέων και Σκορπιός 

 

Δίδυμοι

Θα πρέπει πια να αφιερώνετε περισσότερο χρόνο, στον καινούργιο σας σύντροφο που θέλει να σας κατακτήσει. Είστε το ζώδιο που μέσα στην Άνοιξη θα έχει μεγάλες εξελίξεις και στις επανασυνδέσεις.

Τυχερό νούμερο: 8

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Παρθένος και Ζυγός

 

Καρκίνος                 

Τα λόγια που έχετε πει στον σύντροφο σας, τα έχει πλήρως καταλάβει και μάλλον θα ανταποκριθεί σύντομα. Σίγουρα υπάρξουν εξελίξεις θετικές και μέσα στην εργασία σας.

Τυχερό νούμερο: 3

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς

Λέων

Μην καθυστερείτε αυτό που θέλετε να κάνετε, μόνο και μόνο για να δώσετε περισσότερο χρόνο για σκέψη. Οι καταστάσεις και τα γεγονότα σίγουρα θα σας υποστηρίξουν και θα σας δικαιώσουν.

Τυχερό νούμερο: 6

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Σκορπιός και Ιχθείς

 

Παρθένος

Όλα αυτά που έχουν γίνει το τελευταίο χρονικό διάστημα, μέσα στον δεσμό σας, γυρίζουν στο κεφάλι σας ψάχνοντας για λύσεις. Μέσα στην εποχή του Ιχθύ, κάτι θα βελτιωθεί.

Τυχερό νούμερο: 7

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Καρκίνος και Ζυγός

 

Ζυγός

Δεν θα πρέπει να σας πειράζει και τόσο πολύ το γεγονός, ότι το πρώην ταίρι σας, έχει προχωρήσει την ζωή του! Η δική σας η τύχη, για μια νέα αγάπη έρχεται νωρίς μέσα στον Μάρτιο.

Τυχερό νούμερο: 4

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Λέων και Παρθένος

 

Σκορπιός

Οι εκπλήξεις είναι οικονομικού τύπου. Όλοι οι Σκορπιοί αυτό το δεύτερο δεκαπενθήμερο του Μαρτίου, θα λάβουν χρήματα και επαγγελματικές προτάσεις που θα τους ενθουσιάσουν.

Τυχερό νούμερο: 1

Αστρολογική Τύχη με ζώδια:  Καρκίνος και Τοξότης

Τοξότης

Μέσα στην καινούργια εβδομάδα 22/02, το ξεχασμένο σας παρελθόν, θα σας αναζητήσει με όλους τους τρόπους. Αυτό που χρειάζεται είναι να θέσετε από νωρίς τις προϋποθέσεις σας.

Τυχερό νούμερο: 9

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Ταύρος και Ιχθείς

 

Αιγόκερως

Βάλτε τα όρια σας σε όλους, ακόμη και στον ίδιο σας τον εαυτό. Υπάρχουν τώρα καταστάσεις που πρέπει άμεσα να περάσουν από τα χέρια σας, και να λυθούν μόνιμα.

Τυχερό νούμερο: 6

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Σκορπιός και Ιχθείς 

 

Υδροχόος

Δύο νέα σχετικά πρόσωπα που έχουν μπει στην φιλική σας ζώνη, κάνουν ότι καλύτερο μπορούν για να κερδίσουν την καρδιά σας. Τώρα είναι και η ώρα των δικών σας αποφάσεων.

Τυχερό νούμερο: 3

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Κριός και Λέων

Ιχθείς

Ότι και να συμβαίνει μέσα στην ζωή του συντρόφου σας, σίγουρα θα ξεπεραστεί. Υπάρχουν και σε εσάς κάποια ζητήματα, που ευτυχώς από το τέλος του μήνα, θα υποχωρήσουν.

Τυχερό νούμερο: 2

Αστρολογική Τύχη με ζώδια: Τοξότης και Αιγόκερως