Χαρτομαντεία KISMET – Οι επικοινωνίες με το παρελθόν ανοίγουν!

Προβλέψεις για το επόμενο 10ήμερο:

 

Κριός Η Πύλη

Δεν θα περιμένετε για πολύ ακόμη τον άνθρωπο που αγαπάτε, καθώς από τις αρχές του Μαρτίου, θα σας αναζητήσει με όλους τους θετικούς τρόπους !

Ταύρος Το Άλογο

Πολλά αυτά που πρέπει να κάνετε μέσα στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Κυρίως κάποιες παλιές σας υποχρεώσεις, θα κάνουν την εμφάνιση τους, αλλά θα μπορέσετε να τις τακτοποιήσετε.

 

Δίδυμοι  Ο Άντρας

Συνήθως είστε ήρεμοι με τις επιπόλαιες συμπεριφορές του συντρόφου σας! Όμως τον τελευταίο καιρό έχετε αρχίσει και πικραίνεστε καθώς δεν βλέπετε κάτι να αλλάξει.

 

Καρκίνος Ο Δρόμος

Πολλά τα θέματα που σας έχουν προκύψει μέσα στην εργασία σας, και αυτό σας έχει σίγουρα αποτραβήξει από την προσωπική σας ζωή. Το ταίρι σας, έχει παράπονα.

 

Λέων Το Άνθος

Δεν έχετε σίγουρα καταλάβει, ότι κάποιος από τον φιλικό σας κύκλο, σας κοιτάζει με μια πιο ερωτική διάθεση. Από τις αρχές του Μαρτίου θα έρθουν και οι σχετικές προτάσεις.

Παρθένος Ο  Πάπυρος

Δεν είστε διατεθειμένοι, να βάλετε νερό στο κρασί σας για ακόμη μια φορά. Σίγουρα τώρα έχει έρθει και το σωστό χρονικό σημείο, για να αλλάξετε τις επιθυμίες σας.

 

Ζυγός Το Φως

Φίλοι και γνωστοί, θα σας φέρουν πληροφορίες και νέα, για το πρόσωπο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο τις τελευταίες εβδομάδες.

 

Σκορπιός   Το Κοράλλι

Αξιοποιήστε αυτό το καλό χρονικό διάστημα, και θα δείτε ότι μέσα από ώριμο διάλογο και σοβαρές προτάσεις, θα έρθετε πιο κοντά στο πρόσωπο που έχετε αγαπήσει.

 

Τοξότης  Η Πυξίδα

Τα συμβάντα με το παρελθόν σας, έχουν ενοχλήσει αυτές τις ημέρες το ταίρι σας. Είναι μόνο στην δική σας διακριτική ευχέρεια, για πού θα φτάσετε αυτές τις  καταστάσεις.

 

Αιγόκερως Η Καρδιά

Πιστεύετε σε μια επανασύνδεσης, αλλά αυτήν την φορά υπό νέους και πιο υγιείς όρους και προϋποθέσεις. Από τα τέλη του Φεβρουαρίου, να αναμένετε εξελίξεις.

Υδροχόος    Το Αστέρι

Μετρήστε ανάποδα, και θα διαπιστώσετε, ότι κάποιος που τόσο καιρό σας φλερτάρει διακριτικά, θα σας πλησιάσει με πιο συγκεκριμένες προτάσεις.

 

Ιχθείς Το Μονόγραμμα

Αδιαφορήστε για τα καλέσματα και πάλι από το παρελθόν σας!  Δεν έχετε χρόνο για να δώσετε σε ανθρώπους που σας έχουν απογοητεύσει τόσο πολύ τελικά.