Χαρτομαντεία της Εσθήρ – Η αγάπη θα ενώσει όλα τα ζευγάρια μόνιμα

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΦΩΤΙΑΣ

 

Κριός – ΤΟ ΦΩΣ 

Πολλά τα ζητήματα που υπάρχουν μέσα στην ζωή σας και που δεν έχετε χρόνο για να τα δείτε αντικειμενικά. Το ταίρι σας, έχει κάποια παράπονα που πρέπει να ακούσετε.

Λέων – Η ΛΙΜΝΗ

Αισθάνεστε ότι κάτι δεν πάει καλά με τον άνθρωπο σας. Ξέρετε τα προβλήματα του, άρα καλύτερα να προσφέρετε χρόνο και κατανόηση. Από τον νέο μήνα όλα θα τροποποιηθούν.

 

Τοξότης – Ο ΑΝΤΡΑΣ

Οι επικοινωνιακές εξελίξεις, θα φέρουν και τις σχετικές συναντήσεις με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Τα εργασιακά σας, θα σας δώσουν προαγωγή και χρήμα που θα πρέπει άμεσα να αξιοποιήσετε.

 

 

ΖΩΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ

 

Ταύρος – Η ΓΑΙΑ

Αυτά που έχετε περάσει στο παρελθόν, θα πρέπει να τα ξεχάσετε. Τώρα θα παρουσιαστούν νέα πρόσωπα που θα σας ερωτευτούν για αυτό που πραγματικά είστε και θέλετε.

Παρθένος – ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ

Οι σκέψεις σας ακόμη και τώρα, είναι γύρω από κάποιο πρόσωπο που δεν λέει, να κάνει κάποια επόμενη κίνηση, για να εκκινήσουν και μεταξύ σας αυτά που παλιότερα είχατε συζητήσει.

 

Αιγόκερως – ΤΟ ΧΡΥΣΟΣ ΚΑΡΠΟΣ

Μην φοβηθείτε να μιλήσετε και να παραθέσετε, όλα αυτά που θέλετε να κάνετε στον άνθρωπο σας. Το πιο πιθανόν είναι να σας υποστηρίξει σε κάθε επίπεδο και με κάθε τρόπο του.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΑΕΡΑ

 

Δίδυμοι  – ΤΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ

Αυτά που θέλετε να πετύχετε είναι μόνο στον ερωτικό σας τομέα, καθώς σε όλα αυτά άλλα έχετε βρει τις λύσεις. Ο μήνας αυτός πριν να φύγει θα έχει φέρει και μια νέα σοβαρή γνωριμία στον δρόμο σας.

 

Ζυγός – Ο ΠΑΠΥΡΟΣ

Δεν θα πιστεύετε όλα αυτά που έχει να σας πει και να σας προτείνει ο άνθρωπος σας. Τώρα έχουν αλλάξει όλα μέσα στην καρδιά του, και θέλει να του δώσετε μια ακόμη ευκαιρία.

Υδροχόος – Η ΕΙΔΗΣΗ

Υπολογίστε τι θέλετε να κάνετε αυτές τις ημέρες, καθώς κάποιος από το παρελθόν σας θα σας ψάξει και θα σας αναστατώσει. Οι επανασυνδέσεις έχουν την τιμητική τους αυτό το διάστημα.

 

ΖΩΔΙΑ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ

 

Καρκίνος – ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

Πολλά τα ερωτικά υπονοούμενα, από κάποιο φιλικό σας πρόσωπο, που έχουν όμως αρχίσει και σας αρέσουν. Μέσα στο επόμενο διάστημα θα καταφέρετε να ξεκινήσετε κάτι όμορφο.

 

Σκορπιός – Η ΣΕΛΗΝΗ

Όλα τρέχουν σε υψηλούς ρυθμούς και μάλλον θα πρέπει και εσείς να ακολουθήσετε. Υπάρχουν καταστάσεις και γεγονότα που θα σας αποκαλυφθούν και θα σας πρέπει να τα δείτε σοβαρά.

Ιχθείς – ΤΟ ΒΕΛΟΣ

Μέχρι να σκεφτείτε τι θέλετε και πως  θα το κάνετε, ίσως κάποιος να έχει αλλάξει γνώμη. Ξέρετε τι πρέπει να γίνει, άρα άμεσα ενεργοποιηθείτε και φέρτε τα πράματα στην επιφάνεια.