Ωροσκόπιο Αγάπης – Η ζωή χρωστάει ακόμη πολλά σε κάποια ζώδια

Προβλέψεις Μαρτίου:

 

Κριός

Στην εργασία σας, δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για να περιμένετε. Ότι πιστεύετε ότι σας αδικεί απλά πείτε το… και να είστε σίγουροι ότι θα βελτιωθεί.

Ταύρος

Αυτά που θέλετε να κάνετε για την δική σας καθημερινότητα, μην τα εμποδίζετε και καθυστερείτε μόνο και μόνο για να δώσετε χρόνο και χώρο, σε μια νέα γνωριμία.

 

Δίδυμοι

Πολλές τελικά οι συμπτώσεις, με κάποιο άτομο που σας έχουν κάνει και αναρωτιέστε, αν όλο αυτό είναι τυχαίο. Μέσα στο Σαββατοκύριακο 27+28/02 όλες οι απορίες σας… θα λυθούν.

 

Καρκίνος                 

Τώρα που το φιλικό ζώδιο του Ιχθύ, είναι στην πλήρη εξέλιξη του, εσείς μπορείτε να δράσετε ποιοτικά και στοχευμένα για να κατακτήσετε τους σκοπούς σας.

 

Λέων

Τονίστε στον σύντροφο σας, όλα αυτά που πρέπει άμεσα να τροποποιηθούν μέσα στην σχέση σας. Σίγουρα και ο ίδιος θέλει κάτι ανάλογο.

Παρθένος

Οι καταστάσεις μέσα στο φιλικό σας περιβάλλον, έχουν γίνει πιο ιδιαίτερες. Εσείς αυτό που έχετε σίγουρα να προσέξετε είναι η γενική σας εικόνα.

 

Ζυγός

Ειδήσεις και μαντάτα θα έχετε από κάποιον πρώην αγαπημένο σας.  Η αλλαγή του μήνα, θα σας βρει μέσα σε ιδιαίτερες επικοινωνίες για επανένωση.

 

Σκορπιός

Οι μέρες που απομένουν για να δείτε κάποιο άτομο, που έχει γοητεύσει το μυαλό σας… είναι ελάχιστες. Φροντίστε από τώρα, να είστε σε όλα σας έτοιμοι!

 

Τοξότης

Οι σκέψεις που τρέχουν μέσα στο μυαλό σας, είναι απόλυτα μπερδεμένες. Δεν χρειάζεται όμως να πιεστείτε, απλά ζητήστε από εκεί που πρέπει… χρόνο!

 

Αιγόκερως

Ενδιαφέρουσες οι προτάσεις που τρέχουν μέσα στην φιλική σας ζώνη, αλλά ακόμη δεν είστε σίγουροι, αν θέλετε σε κάποιο πρόσωπο… να ανάψετε το πράσινο φως.

 

Υδροχόος

Υπάρχει ένα μόνιμο άγχος μέσα στην καρδιά σας, για την πορεία και εξέλιξη του δεσμού σας. Ίσως και όλο αυτό να είναι κάτι υπερβολικό που πρέπει να αποβάλετε.


Ιχθείς

Όλα αυτά που έχει ζητήσει το συντροφικό σας έτερο… από εσάς έχουν πραγματωθεί. Τώρα θα πρέπει και η δική του πλευρά, να φέρει αποτέλεσμα.