Τα ΤΑΡΩ του Μαρτίου για όλα τα ζώδια

Μηνιαίες προβλέψεις:

ΚΡΙΟΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μην συνεχίζετε τις ανώφελες επικοινωνιακές εντάσεις, με τον άνθρωπο που αγαπάτε, ακόμη και αν έχετε δίκιο. Από το δεύτερο μισό του μήνα, όλα θα μπουν και πάλι σε κανονικούς ρυθμούς.

ΤΑΥΡΟΣ :  ΤΟ ΑΡΜΑ

Μην έχετε τόσα νεύρα, με κάποιον που ούτε καν στο τώρα σας μιλάει. Είναι λάθος και σίγουρα δεν σας ταιριάζει. Τώρα θα πρέπει να εστιάσετε περισσότερο σε επαγγελματική και κοινωνική ζωή.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΚΟΣΜΟΣ

Οι φίλοι σας θα σας κάνουν αυτές τις ημέρες προξενιά. Μην είστε τόσο αρνητικοί, ίσως και κάτι ενδιαφέρον να σας δελεάσει την προσοχή. Στην οικογένεια σας, θα έχετε ένα φωτεινό γεγονός. 

                                                                                   

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ

Ακούστε με προσοχή, αυτά που θέλει να σας αναφέρει το ταίρι σας, που έχουν την απόλυτη τους σημασία, αυτήν την εποχή. Πιθανόν και μερικοί μέσα στον μήνα, να κάνουν και πιο επίσημες προτάσεις.

 

ΛΕΩΝ : Η ΔΥΝΑΜΗ

Κάποιες στιγμές αρνείστε να κατανοήσετε, ότι δεν μπορούν όλοι να σκέφτονται σαν εσάς. Τώρα που το ταίρι σας, ζητάει ένα μικρό διάλειμμα μπορείτε να του το δώσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : Ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ

Στο προσκήνιο θα έρθουν οι κοινωνικές και επαγγελματικές σας δημόσιες σχέσεις, και μάλλον αυτές τις ημέρες, θα συναντήσετε κάποιον παλιό σας αγαπημένο γνώριμο.

 

ΖΥΓΟΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Αυτά που συμβαίνουν μέσα στην σχέση σας, και που προέρχονται από τον άνθρωπο σας, σας έχουν κουράσει ψυχικά. Δεν χρειάζεται να κάνετε κάτι άμεσα, απλά δώστε αρκετό χρόνο για αλλαγές.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Είστε εκτός του ερωτικού παιχνιδιού, και μάλλον τώρα αυτό έχει αρχίσει και σας ενοχλεί. Μέσα στους κύκλους σας υπάρχουν διάφορα άτομα που ήδη του έχετε κάνει … το κλικ!

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Ο ΤΡΕΛΟΣ

Τα πρόσωπα που σας περιστοιχίζουν μάλλον δεν σας αφορούν. Το μυαλό και η καρδιά σας, είναι ακόμη δοσμένα σε παλιές ερωτικές στιγμές που θέλετε να ξαναζήσετε.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Τα χατίρια όλα, θα σας τα κάνει ο αγαπημένος σας. Είναι μια εποχή, που θα διαπιστώσετε ότι οι ερωτικές σας ανησυχίες, θα λήξουν και η σχέση σας, θα πάει από το καλό στο καλύτερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ :  Η ΑΥΤΟΚΡΑΤΕΙΡΑ

Μέσα σε όλα αυτά τα υπερβολικά που γίνονται από την μεριά, του ατόμου που θέλετε, εσείς θα πρέπει σίγουρα και μόνιμα να κρατήσετε την προσοχή και την αξιοπρέπεια σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ :  ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Μην σας γίνετε εμμονή το παρελθόν. Τώρα που τα νέα πρόσωπα παρελαύνουν από μπροστά σας, εσείς θα πρέπει να αρπάξετε τις ευκαιρίες που θα σας δοθούν!