Πανσέληνος Φεβρουαρίου… και δεν χρειάζονται όλα εξήγηση!

Στις 27/02 θα λάβει χώρα μια ιδιαίτερη Πανσέληνος. Ο άξονας Παρθένου – Ιχθύων που θα την φιλοξενήσει, θα δώσει και το έναυσμα έτσι ώστε οι μάχες που έχουν δοθεί σε προσωπικό και συλλογικό επίπεδο, να φέρουν άμεσα και το αντίστοιχο αποτέλεσμα. Παλιές αισθηματικές υποθέσεις, θα ξεπροβάλλουν και οι επανενώσεις συντρόφων θα είναι αναπόφευκτες!

Για όλους:

 

Κριός

Ο αγαπημένος σας, έχει πολλά νέα που θα σας χαροποιήσουν. Οι πόρτες με το παρελθόν έχουν κλείσει, και εσείς οι δύο μπορείτε να πάτε πιο γρήγορα σε μια επίσημη σχέση πλέον!

 

Ταύρος

Υπάρχουν πολλές και περίπλοκες σκέψεις, για το πώς θα συνεχίσετε αυτήν την τόσο δύσκολη σχέση που έχετε. Μέσα σε όλα αυτά, μην χάνετε τους ρυθμούς σας από την εργασία σας.

 

Δίδυμοι

Με την Αφροδίτη να σας ευνοεί στην αισθηματική σας καθημερινότητα, εσείς θα μπορέσετε, να λύσετε και να  ξεπεράσετε μόνιμα, κάποια προβλήματα που έχουν παρουσιαστεί.


Καρκίνος

Αυτά που λέτε και κάνετε με τον άνθρωπο σας, σίγουρα σας δίνει μια παραπάνω ασφάλεια. Πιθανόν και μερικοί από εσάς, μέσα στον Μάρτιο να σκεφτούν τον γάμο.

 

Λέων

Μην εμπλέκεστε και τόσο έντονα και βαθιά, μέσα στα περιβάλλοντα του νέου σας συντρόφου. Ακόμη είναι πολλά αυτά που δεν ξέρετε…και πιθανόν να γίνουν παρεξηγήσεις.

 

Παρθένος

Εκπλήξεις από την εργασία σας, θα έχετε. Χρήματα και προαγωγή της θέσης σας, θα σας βοηθήσουν και να πάτε πιο κάτω την ζωή σας. Οι έρωτες θα σας ψάξουν τις επόμενες εβδομάδες.

 

Ζυγός

Ένα ιδιαίτερο κάλεσμα θα λάβετε…από έναν παλιό σας γνώριμο! Ξέρετε ότι μεταξύ σας υπάρχει ένα φλερτ, που πιθανόν κάτω από την Πανσέληνο…να γίνει και μεγάλη αγάπη.

 

Σκορπιός

Όλα όσα έχετε να πείτε στον σύντροφο σας, καλύτερα να τα κρατήσετε για την επόμενη σεζόν, που και η δική του η καθημερινότητα θα είναι πολύ πιο ήρεμη.

 

Τοξότης

Μην ακούτε τι σας λένε οι φίλοι σας, για το πρόσωπο που θέλετε. Ίσως και να μην τα ξέρουν όλα. Μέσα στην καινούργια εβδομάδα 01/03, θα τα πείτε και από κοντά.

Αιγόκερως

Πολλά τα ζητήματα και τα πρακτικά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από τον σύντροφο σας. Κοιτάξτε από την δική σας την μεριά τι μπορείτε να περισώσετε.

 

Υδροχόος

Αν έχετε μπερδευτεί, με τα συναισθήματα σας, το καλύτερο θα ήταν να ζητήσετε και να πάρετε χρόνο, για να ξεκαθαρίσετε το μέσα σας. Κάποια καλή είδηση έρχεται στην δουλειά σας.

 

Ιχθείς

Εσείς το μόνο που σκέφτεστε είναι οι δουλειές  σας. Οι περισσότεροι του ζωδίου σας, είναι ελεύθεροι, και δεν επιθυμούν ακόμη να εμπλακούν σε μια νέα δέσμευση.