Τσιγγάνικη τράπουλα – Επανασύνδεση ή νέα σχέση?

Προβλέψεις Μαρτίου:

  

Κριός  ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Οι φίλοι σας έχουν να σας φέρουν νέα για τον πρώην σας. Εσείς που έχετε ήδη προχωρήσει την ζωή σας… καλύτερα μην δώσετε σημασία περισσή σε όλο αυτό.

Ταύρος Η ΓΥΝΑΙΚΑ

Πολλές οι συμπτώσεις που έρχονται πριν το τέλος του Ιχθύ. Χρειάζεται από μεριάς σας, να είστε πιο αυστηροί και προσεχτικοί σε όλα σας.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΜΠΑΟΥΛΟ

Με τις αστρολογικές όψεις του Κυβερνήτη σας, να σας γεμίζουν ενθουσιασμό, σίγουρα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε εργασία και οικογένεια.

 

Καρκίνος ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Χρήματα και νέες εργασιακές προτάσεις, έρχονται στο μονοπάτι σας και αυτό είναι κάτι που θα σας πάρει τις σκέψεις από το αισθηματικό σας παρελθόν.

 

Λέων  Ο ΑΡΡΑΒΩΝΑΣ

Οι προσεγγίσεις που θα έρθουν από κάποιον γνώριμο – φίλο σας, θα σας αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Είστε κοντά σε έναν μεγάλο έρωτα διαρκείας.     

Παρθένος ΟΙ 2 ΔΡΟΜΟΙ

Είστε από τα πιο τυχερά ζώδια που θα μπορέσετε να τα ξαναβρείτε με τους δικούς σας ανθρώπους. Κρατάτε τα ηνία και στις ερωτικές επανασυνδέσεις.

 

Ζυγός Ο ΑΝΤΡΑΣ

Η περίοδος αυτή. θα είναι γεμάτη από επικοινωνίες και καλέσματα. Επίσης εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι, ίσως και να κάνετε άκρως ενδιαφέρουσες γνωριμίες.

 

Σκορπιός Η ΠΡΟΙΚΑ

Μην παίζετε με τα συναισθήματα σας. Δείτε τι μπορείτε να προσφέρετε αλλά και τι αξίζει να πάρετε. Όλα τα άλλα είναι απλές δικαιολογίες.

 

Τοξότης ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Οι ευκαιρίες που θα σας έρθουν κυρίως στην δουλειά σας, θα σας κάνουν να ανέβετε ψυχολογικά. Ένα ταξίδια αστραπή θα κάνει κάποιος για εσάς.

Αιγόκερως Η ΚΑΡΔΙΑ

Αυτά που έχετε πει και συμφωνήσει με τον άνθρωπο σας, θα αρχίσουν από τις αρχές του Μαρτίου… να παίρνουν σάρκα και οστά. Μάλλον κάτι αλλάζει!

 

Υδροχόος Ο ΗΛΙΟΣ

Κάποιες σημαντικές συζητήσεις θα πρέπει να γίνουν με το ταίρι σας, που έχει πολλά προβλήματα …και δεν σας δίνει πια την ανάλογη χρονική παρουσία.

 

Ιχθείς Η ΑΝΑΤΟΛΗ

Δεν αξίζει να ταλαιπωρείτε τον εαυτό σας, και τους γύρω σας. Μείνετε λίγο μόνοι σας και πάρτε καθοριστικές αποφάσεις για το σύνολο της ζωής σας.