Σμυρνέικη Καφεμαντεία – Τα μυστικά αποκαλύπτονται

Για τον Μάρτιο:

 

Κριός  ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ

Ο χρόνος σας είναι πολύτιμος και δίνεται μόνο σε αυτούς που τον αξίζουν. Σίγουρα κάποιος από το χαμένο σας παρελθόν, προσεχώς θα σας αναζητήσει.

Ταύρος ΤΟ ΜΑΤΙ

Δεν υπάρχει χώρος στην ζωή και ειδικότερα στην καρδιά σας, για λάθη αισθηματικού τύπου. Αυτό είναι και κάτι που πρέπει να το δείξετε, σε αυτούς που σας φλερτάρουν.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΧΕΡΙ

Δεν χρειάζεται να μιλάτε με τον πρώην σας, ή με τον άνθρωπο που σας αφορά, μέσα από εκπρόσωπο! Αφήστε τις δικαιολογίες και δράστε όπως εσείς ξέρετε.

 

Καρκίνος Η ΜΙΣΗ ΚΑΡΔΙΑ

Με την συμπαντική εύνοια,  να σας δείχνει πιο τολμηρούς και γοητευτικούς στο άλλο φύλο, σίγουρα μπορείτε να κάνετε επιλογές που είναι κοντά στα δεδομένα σας.

Λέων Η ΑΝΤΡΙΚΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Πολλές οι ερωτήσεις που δέχεστε αυτό το χρονικό διάστημα, από κάποιον γνώριμο ή καινούργιο συνεργάτη σας. Πιθανόν και εδώ και κρύβεται ένας έρωτας.

 

Παρθένος Ο ΑΝΟΙΧΤΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Ξέρετε ότι το πρόσωπο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο, είναι αρκετά επικοινωνιακό και εξωστρεφές με όλους. Αν αυτό δεν σας αρέσει, μην πλησιάσετε περισσότερο.

 

Ζυγός Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Ασάφειες και δικαιολογίες είναι αυτό που έχει τελικά απομείνει, από αυτόν τον πρόσφατο σας συσχετισμό, με κάποιον που θέλετε. Βάλτε τα όρια σας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Μην κολλάτε στις λεπτομέρειες. Υπάρχουν τόσα πολλά άλλα πράματα που μπορείτε να κάνετε με τον άνθρωπο σας, που θα σας ενώσουν μόνιμα.

 

Τοξότης ΤΑ ΔΑΚΤΥΛΙΔΙΑ

Κάποιος  που σας πολιορκεί εδώ και μήνες, έχει μπερδεμένη ζωή. Ιδανικά μην χαλάτε άλλο την εικόνα σας, και πιστεύετε σε υπερβολές.

Αιγόκερως Η ΘΥΛΗΞΗ ΦΙΓΟΥΡΑ

Οι φίλοι σας, θα σας κάνουν τεράστιες εκπλήξεις. Κάποιος που ανήκει σε αυτούς, θέλει να σας μιλήσει για τα συναισθήματα του, χωρίς να το ξέρουν οι υπόλοιποι.

 

Υδροχόος ΤΟ ΒΟΥΝΟ

Αυτά που σας αρέσουν μέσα στην σχέση σας, αλλά τα απολαμβάνει και ο άνθρωπος σας, θα πρέπει να τα πολλαπλασιάστε. Το αποτέλεσμα θα σας δικαιώσει.

 

Ιχθείς ΤΟ ΣΠΑΘΙ

Δεν είτε εσείς τα άτομα που μπορείτε έτσι εύκολα να εμπιστευτείτε κάποιον νέο άνθρωπο. Ιδανικά επιστρατεύεστε και τις παλιότερες σας εμπειρίες.