Χαρτομαντεία της Χανούμισσας – Δεύτερη ευκαιρία σε χωρισμένα ζευγάρια

Κριός Ο ΚΗΠΟΣ

Οι δρόμοι σας θα ξανασυναντηθούν άμεσα με τον πρώην σας, και μέσα σίγουρα από τις δικές του πρωτοβουλίες. Από τα μέσα του μήνα, θα έχετε και κάποιες τροποποιήσεις στην εργασία σας.

 

Ταύρος Ο ΑΝΤΡΑΣ

Οι σκέψεις σας θα είναι γύρω, από κάποιο οικογενειακό σας ζήτημα, που θα λήξει από το τέλος του Ιχθύ. Σαν δεύτερες σκέψεις πολλοί, από εσάς, θα σκεφτείτε να κινηθείτε και προς άλλα πεδία εργασιακά.

 

Δίδυμοι Ο ΟΥΡΑΝΟΣ

Είστε θετικοί, στο να τα ξαναβρείτε με τον άνθρωπο που προσφάτως έχετε χωρίσει. Τώρα θα πρέπει να βάλετε καθαρά και άμεσα τους όρους σας, που τότε δεν τηρήθηκαν.

 

Καρκίνος ΟΙ ΒΕΡΕΣ

Είστε αποφασισμένοι, να μην ξαναμπλέξετε με άτομα που δεν έχουν την δική σας φιλοσοφία. Είναι μια περίοδος που μπορείτε να ασχοληθείτε πιο ενεργά και παραγωγικά με την οικονομική σας εξέλιξη.

Λέων ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Οι φίλοι σας είναι κοντά σας, και σας προσφέρουν όλα αυτά που έχετε ανάγκη. Επίσης, εσείς που έχετε τώρα πρόσφατα χωρίσει, μην κάνετε ακόμη κάτι, που θα σας έφερνε σε δύσκολη θέση.

 

 Παρθένος ΤΟ ΜΟΝΟΓΡΑΜΜΑ

Ξέρετε ότι συμβαίνουν πολλά και δύσκολα στην καθημερινότητα του συντρόφου σας, άρα το ιδανικό θα ήταν, να του δώσετε χρόνο και χώρο για να βρει τις λύσεις που απαιτούνται.

 

Ζυγός Ο ΚΟΚΚΟΡΑΣ

Τα πάθη σας κατά καιρούς, σας φέρνουν σε δύσκολη θέση ή και σας χαλούν την εικόνα. Αυτή την φορά, κοιτάξτε με περισσότερη σοβαρότητα, τι έχετε ανάγκη.

 

Σκορπιός ΤΟ ΣΠΙΤΙ

Εκπλήξεις και δώρα, φέρνει αυτό το χρονικό διάστημα και μάλλον εσείς που έχετε μείνει καιρό μόνοι σας, θα βρείτε μια καινούργια αγάπη, που θα συμπληρώσει όλες τις επιθυμίες σας.

Τοξότης ΤΟ ΚΕΧΡΙΜΠΑΡΙ

Οι τελευταίες συζητήσεις που έχουν γίνει με τον άνθρωπο σας, σας έχουν βάλει σε πιο βαθιές σκέψεις γύρω από το μέλλον σας και πως μπορείτε εσείς οι δύο να πάτε ακόμη και σε δέσμευση.

 

Αιγόκερως ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ

Μην δίνετε λαβές για σχόλια στον κύκλο σας. Αν υπάρχει κάποιο άτομο που σας αφορά, θα ήταν ιδανικό να μιλήσετε απευθείας στο ίδιο και όχι να μιλάτε σε τρίτους.

 

Υδροχόος Ο ΗΛΙΟΣ

Οι οικονομικές ειδήσεις που πλησιάζουν, πριν να αλλάξει το ζώδιο θα σας λύσουν πολλά από τα πρακτικά σας προβλήματα. Σίγουρα δράστε χωρίς άλλες υπερβολές.

Ιχθείς Ο ΤΡΟΧΟΣ

Δεν έχετε ακόμη ξεκαθαρίσει, στον νέο σας σύντροφο τι θέλετε να κάνετε μέσα σε αυτήν την σχέση.  Μέσα την επόμενη εβδομάδα 08/03, σίγουρα θα δεχτείτε και τις σχετικές ερωτήσεις!