Κλασσική χαρτομαντεία μόνο για Ερωτευμένους

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

 Κριός  ΤΟ ΔΕΚΑ ΚΑΡΟ

Η αγάπη έχει πολλές μορφές, και τώρα εσείς δέχεστε από κάποιον φίλο σας την αισθηματική. Σκεφτείτε πριν να ανταποκριθείτε προς την μια ή την άλλη κατεύθυνση.

Ταύρος ΤΟ ΟΧΤΩ ΚΟΥΠΑ

Η θέση σας, είναι πολλή λεπτή. Εσείς που είστε μπερδεμένοι σε διπλές καταστάσεις, θα πρέπει να πάρετε μια τελική απόφαση και να την τιμήσετε.

 

Δίδυμοι ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΑΡΟ

Πολλά αυτά που έχετε  υποσχεθεί σε κάποιον, και που τώρα αναμένει σιωπηλά για να τα κάνετε πραγματικότητα. Οι τελικές αποφάσεις μόνο δικές σας.

 

Καρκίνος ΤΟ ΕΦΤΑ ΚΟΥΠΑ       

Δεν είστε ακόμη έτοιμοι, για να μπείτε σε μια νέα σχέση. Σίγουρα είναι πολλές οι εκκρεμότητες με τον πρώην σας, που χρειάζεται άμεσα να τις βάλετε σε σειρά.

 

Λέων ΤΟ ΠΕΝΤΕ ΣΠΑΘΙ

Είστε από τους υπερτυχερούς αυτής της εποχής, όπου  και θα καταφέρετε να λήξετε κάποια πρακτικά σας, προβλήματα. Τα οικονομικά σας θα εκτοξευτούν!

Παρθένος ΤΟ ΕΞΙ ΚΑΡΟ

Απομακρυνθείτε από άτομα και υποθέσεις που δεν έχουν να σας δώσουν, αυτό που σας λείπει. Οι μέρες είναι καλές για  επιμόρφωση και προσωπική ανανέωση.

 

Ζυγός ΤΟ ΤΕΣΣΕΡΑ ΣΠΑΘΙ

Απομένει μόνο  λίγος χρόνος, για να δώσετε τις απαντήσεις που σας έχει ζητήσει κάποιος που τον αφοράτε ερωτικά. Πείτε τώρα όλη την αλήθεια σας.

 

Σκορπιός ΤΟ ΤΡΙΑ ΚΟΥΠΑ

Οι επαγγελματικές δεσμεύσεις σας, είναι αυτές που τώρα δεν σας αφήνουν να εξελίξετε την αισθηματική σας ζωή… που έχει πολλές προσκλήσεις.

 

Τοξότης ΤΟ ΔΥΟ ΚΑΡΟ

Το συντροφικό σας έτερο, θέλει να μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον. Μάλλον θέλει να σας κάνει τις τελικές του προτάσεις, που θα σας βρουν όμως σύμφωνους.

Αιγόκερως ΤΟ ΔΕΚΑ  ΜΠΑΣΤΟΥΝΙ

Η αγωνία που έχετε για την σχέση σας, μάλλον σας βγαίνει σε ζήλια. Αυτό έχει τώρα πάρει μεγάλες διαστάσεις, και θα πρέπει να το περιορίσετε.

 

Υδροχόος  ΤΟ ΔΥΟ ΚΟΥΠΑ

Μην σας νοιάζει και μην ψάχνετε το παρελθόν κάποιου. Η ζωή είναι μόνο παρόν και μέλλον, άρα απολαύστε όλα αυτά που έχετε στην καθημερινότητα σας.

 

Ιχθείς Ο ΑΣΣΟΣ ΣΠΑΘΙ

Οι μόνιμες λύσεις που θέλετε από τον σύντροφο σας, έρχονται. Μπορείτε να είστε μαζί και χωρίς πια άλλα προβλήματα στο μεταξύ σας.