Η τράπουλα της Κατίνας – Προβλέψεις για την ένωση των συντρόφων

Προβλέψει για τις επόμενες 2-4 εβδομάδες:

Κριός   Η Εισακουσθείσα προσευχή

Κάποια φιλικά σας πρόσωπα θέλουν να γίνουν η αιτία – η γέφυρα των επικοινωνιών έτσι ώστε, να έρθετε σε μια πρώτη συνεννόηση με τον χωρισμένο σύντροφο σας.

Ταύρος Η Μελέτη

Είστε γεμάτοι ενέργεια και ήδη τα όνειρα σας, έχουν αρχίσει και χαράζουν. Μέσα στο δεύτερο 15ήμερο του Μαρτίου, εσείς οι εργένηδες θα έχετε μια φρέσκια γνωριμία.

 

Δίδυμοι Η Φιλία

Πολλές οι υποψίες που έχετε για το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί και μάλλον όχι και τόσο αδικαιολόγητα. Οι αποκαλύψεις θα σας φέρουν κοντά σε ποικιλία αποφάσεων.

 

Καρκίνος Η Συγχώρεση

Υπάρχουν κάποιες επαφές τον τελευταίο καιρό, από μια ερωτική σας ιστορία… που έμεινε μισή. Εσείς εν τέλει θα κρίνετε, αν πρέπει να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

Λέων Η Παιχνιδιάρικη Διάθεση

Αφαιρέστε από τις σκέψεις σας, όλα αυτά που έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα και μάλλον δεν είχαν κάποια βάση – λογική. Οι εξελίξεις θα σας δικαιώσουν.

 

Παρθένος Η Νέα Αγάπη

Η σκέψη κάποιου είναι επάνω σας, και το νιώθετε. Ξέρετε ότι υπάρχει μια αγάπη που έχει αποστάσεις μόνο χρονικές και χιλιομετρικές. Όλα τα άλλα θα σας εκπλήξουν.  

 

Ζυγός Τα Παιδιά

Τα όρια σας σε όλους θα πρέπει να μην πια τόσο ελαστικά. Υπάρχουν ζητήματα που πρέπει να ξεκαθαρίσετε και ειδικά στον τομέα των αισθηματικών σας.

 

Σκορπιός Ακούγοντας 

Ξέρετε ότι το πρόσωπο που είναι μέσα στην καρδιά σας, έχει κάποιες τρίτες δεσμεύσεις – βάρη, που επί του παρόντος δεν του επιτρέπουν να σας πλησιάσει περισσότερο.

 

Τοξότης Η Πρόθεση 

Είστε από τα πιο δημιουργικά ζώδια, που πρέπει να σκεφτείτε τα πάντα εν σχέση με την καριέρα σας που εξελίσσεται αλλά και με την σχέση σας, που χρειάζεται ανανέωση.

 

Αιγόκερως Η Θεραπεία

Το πρακτικό σας μυαλό, είναι αυτό που θα σας δώσει για ακόμη μια φορά λύσεις. Σίγουρα υπάρχουν και άτομα που σας αγαπούν, και σας υποστηρίζουν.

 

Υδροχόος Η  Παράδοση και η Απελευθέρωση

Εστιάστε πολύ περισσότερο σε αυτά που θέλετε, και όχι σε αυτά που έχουν συμβεί. Η εποχή αλλάζει και τώρα χρειάζεται να εξελιχθείτε συνολικά και εσείς.

Ιχθείς  Τα Νέα Ξεκινήματα 

Προσέξτε τα θέματα  που σας απασχολούν και μην τα αφήνετε στα χέρια – διάθεση των άλλων. Ειδικά ότι συμβαίνει μέσα στην σχέση σας, είναι δικό σας απόλυτα.