Τα ΤΑΡΩ του Σαββατοκύριακου – Αισθηματικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Προβλέψεις για το Σαββατοκύριακο 06+07/03.

ΚΡΙΟΣ : Ο ΗΛΙΟΣ
Δεν έχει καμία αξία, να δώσετε χρόνο και ευκαιρίες, στον πρώην σας που έχει μείνει μόνος του, και ψάχνει για σωσίβιο. Άλλωστε πάντα έτσι ήταν οι καταστάσεις στην ζωή του και τώρα έχει έρθει η ώρα… για να κλείσετε αυτό το κεφάλαιο μόνιμα.

ΤΑΥΡΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Οι φίλοι σας, είναι πάντοτε κοντά σας και σας υποστηρίζουν σε όλα αυτά που θέλετε να κάνετε. Τα συναισθήματα θα ξαναφουντώσουν για τους χωρισμένους, από το δεύτερο 15ήμερο του μήνα.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ : Ο ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΑΣ

Ψάχνετε να βρείτε αφορμές και δικαιολογίες, για να μιλήσετε και να συναντηθείτε με τον πρώην σας. Τώρα απλά θα πρέπει να περιμένετε υπομονετικά και τις αντιδράσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ : ΤΟ ΑΡΜΑ

Η διάθεση σας θα πάει από το καλό στο καλύτερο. Τώρα είναι και  η πιο σωστή εποχή, για να δείτε ερωτικά και οικογενειακά θέματα πιο σφαιρικά.

 

ΛΕΩΝ : ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ 

Δεν χρειάζεται ακόμη, να κάνετε αποκαλύψεις για την ερωτική σας ζωή, σε μια νέα γνωριμία. Αφήστε σε πιο χαλαρούς ρυθμούς, να σας αναζητήσει… να σας αποκαλυφθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ : ΟΙ ΕΡΑΣΤΕΣ

Θα πρέπει να δείτε πλέον με μια πιο καθαρή και ώριμη ματιά, ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα που έχει ο σύντροφος σας, και που δεν του επιτρέπει να  προχωρήσετε και σε πιο σοβαρές καταστάσεις.

 

ΖΥΓΟΣ : Ο  ΚΟΣΜΟΣ

Εσείς είστε ερωτευμένοι και παθιασμένοι με την εργασία σας, και μάλλον έχετε ξεχάσει ότι χρωστάτε μια απάντηση σε κάποιον, που προσφάτως σας έχει ρωτήσει κάτι ΄σημαντικό΄.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ : Ο  ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ

Οι θέσεις σας, εκ ζωδίου και φιλοσοφίας δεν αλλάζουν εύκολα. Τώρα που θα χρειαστεί κάποια πράματα να τα διαπραγματευτείτε με τον άνθρωπο σας, ίσως και να χρειαστεί τελικά να ρίξετε και λίγο νερό στο κρασί σας.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ : Η ΕΓΚΡΑΤΕΙΑ

Γενικά είστε θετικοί, στο να βρείτε μια νέα σχέση. Οι φίλοι σας… σας στήνουν προξενιά και το σύμπαν τα υποστηρίζει. Είναι μόνο θέμα λίγου χρόνου, να μπορέσετε να ισορροπήσετε και να ερωτευτείτε, με κάποιον που μπορεί να ζεστάνει την καρδιά σας.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ : Η ΣΕΛΗΝΗ

Μετά την αλλαγή του ζωδιακού μήνα 20/03, είναι και το καλύτερο αστρολογικό διάστημα, που μπορείτε να συναντηθείτε με τον άνθρωπο που αγαπάτε, και να  ξεκαθαρίσετε την πορεία και τα σχέδια σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ : Η ΑΡΧΙΕΡΕΙΑ

Υπάρχουν καταστάσεις, προβλήματα και τρίτα άτομα που εμπλέκονται συχνά μέσα στην σχέση σας και σας δημιουργούν μη χρειαζούμενες αναστατώσουν και εντάσεις, με τον σύντροφο σας.

 

ΙΧΘΕΙΣ :   Ο  ΓΗΤΕΥΤΗΣ

Στην εργασία σας, υπάρχουν πολλά και ενδιαφέροντα άτομα, που ζητούν την προσοχή σας. Ότι και να κάνετε, τουλάχιστον συνεχίστε το έξω από εκεί. Ήδη κάποια σχόλια τρέχουν για το άτομο σας, και αυτό δεν είναι και ότι καλύτερο.