Τσιγγάνικη τράπουλα – Οι χωρισμένοι σύντροφοι – γνώριμοι θα ξαναμιλήσουν

Προβλέψεις για το επόμενο 15ήμερο:

Κριός  ΤΟ ΣΤΕΜΜΑ

Μην θεωρείτε τόσο δεδομένο το ταίρι σας. Μέσα στις ερχόμενες ημέρες, θα διαπιστώσετε από την μεριά του μια διάθεση, για εξέλιξη σε αυτό που μαζί έχετε δημιουργήσει.

Ταύρος Η ΒΕΡΑ   

Οι σκέψεις  σας αυτή την εποχή, μπορεί να είναι λίγο μπερδεμένες αλλά δεν έχει καμία σημασία. Υπάρχει η πλήρης υποστήριξη του συντρόφου σας, σε ότι και να θέλετε.

 

Δίδυμοι ΤΑ ΚΕΡΜΑΤΑ

Θα ήταν σοφό από την δική σας μεριά, να μην μιλήσετε ακόμη στο άτομο που σας ενδιαφέρει, για τα δικά σας αισθήματα. Μετά την λήξη του Ιχθύ, όλα θα είναι πιο εύκολα.

 

Καρκίνος ΟΙ ΠΟΡΤΕΣ       

Οι συμπάθειες και οι έρωτες δεν κρύβονται. Είστε στο αισθηματικό στόχαστρο κάποιου, που θέλει από το επόμενο διάστημα, να σας πλησιάσει πολύ περισσότερο.

 

Λέων ΤΟ ΖΕΥΓΑΡΙ

Δεν είστε σε φάση που να θέλετε να μοιραστείτε την ζωή σας αισθηματικά. Έχετε πολλά θέματα που σας απασχολούν και που θα πρέπει να τα κοιτάξετε πιο επισταμένα.

Παρθένος Η ΠΑΝΣΕΛΗΝΟΣ

Ξαφνικές ιδέες και νέες προτάσεις, θα αναμένετε από το ταίρι σας. Υπάρχει η ανάγκη πια για μια επόμενη κίνηση μέσα στον δεσμό σας, ίσως και συγκατοίκηση.

 

Ζυγός ΟΙ ΚΑΡΔΙΕΣ

Δεν έχετε ακόμη ξεκαθαρίσει το κλίμα με το πρόσωπο που σας αφορά ερωτικά. Μετά τις  20/03 που αλλάζει το ζώδιο,  θα έχετε πολλά περισσότερα να πείτε.

 

Σκορπιός ΤΟ ΠΑΙΔΙ

Κάποια από αυτά που κάνετε, μάλλον έχουν αρχίσει και ενοχλούν το έτερον σας ήμισυ. Για όποιον λόγο και να συμβαίνει αυτό, σίγουρα θα πρέπει να σταματήσει.

 

Τοξότης ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ

Έχετε πια χειροπιαστές αποδείξεις, για την αγάπη που σας έχει ένα ιδιαίτερο άτομο. Μέσα στο δεύτερο 10ήμερο του Μαρτίου, θα μιλήσετε και για κάτι παραπάνω    

 

Αιγόκερως Ο ΤΡΟΧΟΣ

Δοκιμάζεται η καρδιά σας τις τελευταίες εβδομάδες και αυτό είναι κάτι που τώρα σας βάζει, και σε πιο βαθιές σκέψεις γύρω από την πορεία της σχέσης σας.

Υδροχόος ΤΟ ΔΙΑΜΑΝΤΙ

Μέσα στους οικογενειακούς σας κύκλους, επιτέλους οι μικροπαρεξηγήσεις θα προσπεραστούν. Βρείτε τρόπους για να ανανεωθείτε με τον σύντροφο σας.

 

Ιχθείς ΤΟ ΜΟΝΟΠΑΤΙ

Κάποιος από το μακρινό σας παρελθόν, θα σας χτυπήσει την πόρτα. Έχουν αλλάξει, από την τελευταία φορά πάρα πολλά… και πρέπει να ενημερωθείτε.