08-14/03/2021 Εβδομαδιαίες προβλέψεις για αγάπη, τύχη, οικονομικά

Για όλους και όλα:

Κριός

Δεν θα πρέπει καθόλου να σας αφορά, το τι έχει συμβεί – τύχει στο παρελθόν του ο άνθρωπος σας. Από την εποχή του ζωδίου σας, θα βρείτε στο μεταξύ σας τις ερωτικές σας ισορροπίες σαν ζευγάρι.

Ταύρος

Όλη αυτή η εβδομάδα, θα είναι γεμάτη από καταστάσεις που πρέπει να κοιτάξετε σοβαρά και εις βάθος, κυρίως στα ερωτικά σας που είναι αρκετά μπερδεμένα. Στην εργασία σας υπάρχει παρασκήνιο, που απλά πρέπει να προσπεράσετε.

 

Δίδυμοι

Είστε από τα πιο τυχερά και ευνοημένα ζώδια που μπορείτε στο τρίτο 10ήμερο του μήνα, θα λύσετε πολλά από τα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί από το πρόσφατο παρελθόν σας. Κάποιοι φίλοι, έχουν κάτι ευχάριστο να σας πουν.

 

Καρκίνος

Μην δυναμιτίζετε την ατμόσφαιρα μέσα στην σχέση σας, όταν ο σύντροφος σας δεν σας δίνει την σημασία που θέλετε. Τώρα που θα έχετε την ευκαιρία να μιλήσετε και να τον δείτε από κοντά, εκφράστε αυτά που σας λείπουν.

 

Λέων

Πολλά αυτά που πρέπει άμεσα να ξεδιαλύνετε με τον αγαπημένο σας, που κάνει και αυτός από την μεριά του το καλύτερο δυνατό για να ξεπεράσετε, όλα αυτά που μέχρι τώρα σας έχουν ταλαιπωρήσει με όλους τους τρόπους.           

Παρθένος

Μην έχετε καμία αγωνία, για το τι πρέπει να κάνετε το επόμενο διάστημα σε εργασία και προσωπική ζωή. Υπάρχουν λύσεις, χρήματα και σωστοί άνθρωποι που μπορούν να σας βοηθήσουν και να σας υποστηρίξουν πρακτικά.

 

Ζυγός

Είστε ευνοημένοι, από το σύμπαν αυτό το τελευταίο 10ήμερο του Μαρτίου, έτσι ώστε να μπορέσετε να  διώξετε όλα τα βαρίδια από την ζωή σας. Εσείς που είστε ακόμη ελεύθεροι ίσως και μέσα στις αρχές του Απριλίου… να βρείτε μια καινούργια αγάπη.

 

Σκορπιός

Αυτές τις ημέρες θα συναντηθείτε με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει και σίγουρα θα μπορέσετε να μιλήσετε πιο αναλυτικά για όλα αυτά, που άμεσα θα πρέπει να διορθωθούν. Οικονομικά έχετε μεγάλη πρόοδο και άνοδο!

 

Τοξότης

Ότι και να έχει συμβεί σε παρελθόντες χρόνους, εσείς καλείστε να το πατάξετε και να λύσετε παρεξηγήσεις και αντιφωνίες όλων των ειδών. Από την νέα εβδομάδα 08/03 πιθανόν και να συναντηθείτε με κάποιον αγαπημένο σας!

 

Αιγόκερως

Δεν έχετε σκοπό να αλλάξετε τίποτα στην καθημερινότητα σας, μόνο και μόνο για να ευχαριστήσετε κάποιον. Είστε αυτοί που είστε και σίγουρα μπορείτε να έχετε κοντά σας και μέσα στην καρδιά σας, αυτόν που έχει τις ίδιες αξιώσεις με εσάς.

 

Υδροχόος

Το ταίρι σας, έχει κάποια προβλήματα που όμως μέσα από τους δικούς σας λόγους και υποστήριξη, θα τα ξεπεράσει. Τώρα είναι και το πιο σωστό χρονικό σημείο, για να λύσετε και εσείς ότι σας δένει με το παρελθόν.

Ιχθείς

Οι σχέσεις του παρελθόντος, μέσα στην τελευταία εβδομάδα του μήνα θα σας αναζητήσουν. Εσείς πια ξέρετε τι θέλετε άρα μην δώσετε και πολλή σημασία σε συμπεριφορές που απλά ξέρετε …ότι θα επαναληφθούν.